2777
2789
عنوان

دلم کبابه . زنگ زدم بابام اومد دنبالم الان خونه اونام😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 126 پست
23

الان این حرفو بهت میزنم پیش خودت نگی من اومدم دلداریم بدن بدتر حرف میزنن

ولی رفتارت بچگانه بوده ، کسی که ازدواج میکنه توقع رفتار عاقلانه تری ازش میره ببخشید تو هر زندگی دعوا پیش میاد و خیلی ببخشید از کی تا حالا تو دعوا حلوا پخش کردن که تو انتظار شنیدن حرف خوب داری، اونم فقط گفته برو، میخواستی بگی نمیرم ! 

زنگ زدم بابام و قهرم خونه بابام یعنی چی دیگه 

حالا اون زده تو هم زدی چه دلیلی داره خونواده ت بفهمن!

آشتی تون میشد دیگه نصف شبی زنگ زدی خونواده ت رو زا به راه کردی که بگی سلام من اومدم قهر!!!!

باید پخته تر رفتار کنی!

فک کن مثلا به جای تو شوهرت زنگ میزد به مادرش و درد دل میکرد تو خوشت میومد!

تو اصلا نباید خونه زندگیت رو جا بذاری بری، اینقد این موضوع مهم که در این حد بهت بگم حتی اگه حتی اگه مثلا( خواهش میکنم اینو فقط ی مثال ببین، فقط میخوام بدونی موضوع چقد مهمه) شوهرت ی زن دیگه گرفت و آورد گفت این زنمه تو باید اون زن رو با اردنگی بندازی بیرون و بگی اینجا خونه و زندگی منه شوهرت رو هم بچسبی نه که خودت قهر کنی بری، الان که چیزی نشده! ی دعوا بوده دیگه!

هر چند ببخشید من از همه چی زندگی شما خبر ندارم ولی جا گذاشتن خونه و زندگی حتی در بدترین شرایط هم کار اشتباهی برات مثال هم زدم!

یذره سفت تر و سخت تر باش تو زندگی!

۲۳ سالته دیگه بچه نیستی!!

کارش خیلی خیلی زشت بوده ولی دلیلی نداره ادم اب میخوره پدرمادرش بفهمن

خودت احساس خواری بهت دست میده.هم پبش خانوادت هن پیش شوهرت

ازونطرف روش به پدر مادرت باز میشه و خیلبیی چیزای دیکه

اسرار هر خونه واسه همون خونه است.اینو یادت باشه همیشه

دوبار دیگه بری براش اصلا اهمیت نداره و تکراری میشه

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا نه کتک کاری، خیلی باید بی عار باشی که صبح کتک بخوری شب بری بغلش و نارنجکی چیزی نبسته باشی به خو ...

عزیزم با دقت بخون گفته اول دعوا کردن بعد که به باباش خبر داده شوهرش زدتش منم میگم نباید دعوای زن و شوهری رو پیش خانواده برد وگرنع کتک کاری در هر صورت بده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای نگو استرس میگیرم بخدا

پاشو برو سر زندگیت هزیزم بعد هفت سال تحربه زندگی دارم میگم که درسته قهر کنیم بریم ولی هیچ زنی به نییت طلاق نمیره چون زندگیش دوس داره مجبوره برگرده منم خیلی تهدید به رفتن میکردم تا بار اخر که شوهرم جدی گرفت مبخواست واقعا طلاق بدخ مث سگ پشیمون سدم دیدم فقط در حد حرف بود زندگیم ارزشش برام ببشتر از این حرفاس

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
خب تو رو خودت کار کن تو خودتو دوست نداری بعد اونو دوست داری تو شخصیت نداری غرور نداری ک کتک خوردی ...

برای این منو زد ک بابامو خبر کردم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
برای این منو زد ک بابامو خبر کردم

آفتاب امد دلیل افتاب

نشد که عذر بدتر از گناهه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
شهریور میشه 1  بی احترامی  به من خیلی چیزا تو تاپیکام هست

عزیزم اکثر دعوا ها که به طلاق کسیده مبشه تو دوسال اول زندگیه که همشم الکیه و هیچ دلیل منطقی نداره هرکی دوسال اولو مدبریت کنه بعد رنگ ارامشو میببنه

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
شهریور میشه 1  بی احترامی  به من خیلی چیزا تو تاپیکام هست

پس خوب کردی رفتی خونه بابات  چون باید از یه جا شروع میکردی تو دهن زدن رو که دیگه آدم بشه 

این کاربری متعلق به دونفر است .

پاشو برو سر زندگیت هزیزم بعد هفت سال تحربه زندگی دارم میگم که درسته قهر کنیم بریم ولی هیچ زنی به نیی ...

ینی قبل اینکه زنگ بزنه خودم برم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
ینی قبل اینکه زنگ بزنه خودم برم

خرابکاری نکن

تا وقتی ب دست و پات نیوفتاده و تعهد نداده دیگه دست روت بلند نکنه

با عزت و احترام و پشیونی نیومده نرو خودتو از سکه میندازی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

حالا ک رفتی یکاری کن بار اول و اخر باشه ک میری

حالا ک رفتی یکاری کن بار اول و اخر باشه ک میری

گه زنگ نزنه چی ؟

من هیچی  نیاوردم با گوشی اومدم فقط

والا من یبار شوهرم جلو مادرش جوری رفتار کرد .که مادرش فهمید اختلاف داریم.میخواستم شوهرم رو به قصد کشت بزنم.

آبرو و شخصیتم برام خیلی مهمه که پیش بزرگتر از بین نره. ...

به نظرم همسرت حق داشت.چون خودم این لحظه رو درک کردم

خیلی دردناکه

خدایا شکرت...