2777
2789
عنوان

دلم کبابه . زنگ زدم بابام اومد دنبالم الان خونه اونام😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 126 پست
گه زنگ نزنه چی ؟ من هیچی  نیاوردم با گوشی اومدم فقط

بالاخره میزنه شک نکن

وقتی سرکاره  برو وسیله بردار

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
والا من یبار شوهرم جلو مادرش جوری رفتار کرد .که مادرش فهمید اختلاف داریم.میخواستم شوهرم رو به قصد کش ...

اونم جلو مادرش این رفتارو کرده یه بار لباس خریده بودم جلوی اونا برگشت گفت چرا خریدی کلی ناراحت شدم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره میزنه شک نکن وقتی سرکاره  برو وسیله بردار

کلیدو نزاشت بیارم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...
کلیدو نزاشت بیارم

پس ۴ تا وسیله برا خودت بگیر تا اوکی شید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
فردا زنگ میزنه بهت آشتی میکنید سال های اول ازدواج دعوا و بحث زیاد پیش میاد 

فدات 

الان دلم پیششه چیکار میکنه خیلی حرص میخوره حتما

فدات  الان دلم پیششه چیکار میکنه خیلی حرص میخوره حتما

عیبی نداره حالا تنهاس و قشنگ میتونه ب رفتارهاش فکر کنه

اونم جلو مادرش این رفتارو کرده یه بار لباس خریده بودم جلوی اونا برگشت گفت چرا خریدی کلی ناراحت شدم

بابت این موضوع هم بشینید با هم حرف بزنید بهش بگو اون دفعه ناراحت شدی از کارش که جلو مادرش اینجوری گفته، و بعد هم اشتباه خودت رو بگو که منم اشتباه کردم خونواده رو در جریان گذاشتم 

قرار بذارین که دیگه هیچوقت هیچکدوم از اعضای خونواده تون از دعوا ها و مشکلات تون خبر دار نشن!

به قول معروف اونا اصلا نباید بفهمن شما کی دعوا کردین و کی آشتی کردین!

نظر تو چیه عزیزم 

بستگی داره دعوا سر چی بوده باشه بعصی دعواها بهتره کش پیدا کنه و بل تعهدی چیزی حل بشه مث خیانت اعتیاد ولی اگه سر کل کلای الکی و یچه بازیه خودت پیشقدم شو هیچکس با عذر خواهی کوچیک نشده

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

هردو حرص میخورید هردو کتک خوردید.اما درس عبرت بشه برات دیگه از خونت قهر نکن.دعواهاتونم نزار خونواده هاتون بفهمن.حالام که قهر کردی صبر کن بیاد سراغت بعد برگرد

عیبی نداره حالا تنهاس و قشنگ میتونه ب رفتارهاش فکر کنه

خدا کنه زود به عقل  بیاد دعا کنید برام 

نه اینطور که...

ما هر وقت اختلاف داریم .من بیشتر سعی میکنم کسی نفهمه. ولی یار همسرم از سر اجباری و اینکه میدون نقطه ضعف من آبرومه اینکار رو کرد .ولی بعدش خیلی شرمنده شد

کار شوهر تو فرق داره .اون فقط ایراد گرفت.ولی کار امشب تو..... شبیه کار همسرم بود.با آبرو و شخصیت بازی کردی

ولی مطمئن باش همسرت پیشقدم میشه برای آشتی.و شاید خانواده اش هم در جریان بزاره. ولی زخم بزرگی رو باید درمان کنب

خدایا شکرت...

آره شاید

شایدم خوابیده بستگی به روحیاتش داره 

اشکال نداره اشتباهی که پیش اومده 

به نظر خودت اگه پیش قدم بشی واسه آشتی چجوری برخورد میکنه؟

عزیزم شاید حس کرده به اون لباس احتیاجی نداشتی یا دست بالش تنگ بوده بعضیا حس میکنن  با مادرشون راحتن و عب نداره اگه انتقادب از هم دارن پیش مادرسون بگن واقعا ساید بی منطور گفته سوهر منم پیش اومده چیزی گفته مادرشوهرم جوابشو داده همونجا ساکت شده

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
نه اینطور که... ما هر وقت اختلاف داریم .من بیشتر سعی میکنم کسی نفهمه. ولی یار همسرم از سر اجباری و ...

منظورتو از زخم خوب میفهمم چون شوهر من خیلی دیر فراموش میکنه و تا سال ها این ماجرا رو بیان خواهد کرد