2777
2789
عنوان

میخام برم قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم امشب سر یه ماجرایی که حال ندارم بگم ظرف ماستو خیارو از تو سفره برداشت پرت کرد به طرف من که توی اشپزخونه بودم اگه تو سرم خورده بود خلاص خبر مرگش ادم شده بود دیگه چیز پرتاب نمیکرد

خلاصه که نمیخوادبری وبه خانوادت استرس بدی

صبح به شوهرم پیام میدم و میگم بخاطر پدر و مادرم که غصه نخورن و دخترمون نرفتم ولی از این به بعد نه باهام حرف بزن و نه کاری داشته باش هر کس خودش کارهاشو بکنه.نظرتون چیه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
باورنمیکنم.لحنتون به شوخی میخوره.حالا اگه حقیقت داره ودوست داشتید بگید چرانمیریدخونه پدرتون؟

ن بابا عاجی کتک نخوره کتک نمیزنه مگه مردی هم هس دیگه الان بزنه شوخی کردم جو دوستمون عوض ش

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بنظرت چجوری تنبیهش کنم

بستگی به روحیات خودتون داره. مثلا  من همیشه شادم و میخندم وقتی ناراحت بشم قهر نمیکنم چون اونوقت ممکنه حتی بدهکارم بشم و مجبور بشم برم منت هم بکشم، همه چی زندگیمو مثل همیشه ادامه میدم ولی دیگه شیطنت و شوخی و خنده را حذف میکنم، شوهرمم اصلا این مدلی دوست نداره. البته این ساده ترینه ها. ولی هیچ وقت مسائلتون را از خونتون بیرون نبر، جز ریز ریز  از بین رفتن احترامتون تو اطرافیان سودی نداره. 

مگه دیگه حاد بشه و نیاز به بزرگتری داشته باشه.

بازم ببخشید به هر حال مادرشه، یه لحظه جاتو باهاش عوض کن ببین چه حسی داری. خیلی راحت میتونستی با لبخند بگی عزیزم ببخشید منظوری نداشتم. تموم میشد ، کار به وسیله جمع کردن هم نمیرسید.

ببخشید آخرم برای اینکه طولانی شد.

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
صبح به شوهرم پیام میدم و میگم بخاطر پدر و مادرم که غصه نخورن و دخترمون نرفتم ولی از این به بعد نه با ...

جنگ اعصاب برای خودت و همسرتو بچت درست میکنی.

بزار تموم شه اگه اون چیزی نگفت تو هم ادامه نده. آرامش نعمت بزرگیه 

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور