2777
2789
عنوان

لباسشویی

191 بازدید | 18 پست

بچه ها تورو خدا یه راهکار طلایی بدید نمیدونم چرا وقتی لباسها رو از لباسشویی درمیارم اول بوشون خوبه و بوی نرم کننده میده ولی وقتی خشک میشه بوی عرق میده و انگار اصلا شسته نشده چرا 

تو لباسشویی هم نرم کننده ریختم و یبار هم مواد خریدم برای خود لباسشویی ولی هنوز لباسها بو میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه لباسی هم احیانا خیس بشه فوری با دست میشورمش 

خود لباسشوییت رو با یه کم سرکه بزن کار کنه،منظورم خالیه.هر وقت هم لباس شستی اواخر شستشو یه کم سرکه اضافه کن.واسه همه لباسها هم نیاز نیس نرم کننده بریزی،فقط حوله و لباس های تیره و بیرونی.لباس ها رو هم حتما جلو آفتاب خشک کن.

آب و هوای شهرتون خشکه یا مرطوب؟ 

ایران نیستم و میتونم بگم مثلا همین چند روز گذشته تا ساعت ۵ بعدازظهر از گرما میمریم بعد از اون یه بارون وحشتناک نیم ساعته میاد الان چند روزه اینجوریه

خود لباسشوییت رو با یه کم سرکه بزن کار کنه،منظورم خالیه.هر وقت هم لباس شستی اواخر شستشو یه کم سرکه ا ...

سرکه واقعا جواب میده یعنی اگه بو از خود لباسشویی باشه میگرتش

بعد از اینکه کار شستن لباسا تموم میشه ، لباسا رو بلافاصله برمیداری یا نه، من یکی دو باری یک دو ساعتو ...

بعصی موقها شده زود بردارم بعضی موقها واقعا مونده ولی خو فرقی نمیکنه