2777
2789
عنوان

خدا جواب دل شکستمو میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 37 پست
من خادم الرضا هستم حرم به مناسبت شهادت امام جواد ختم قران برگزار کرده نیت کنید واعلام کنید تا براتون ...

میشه برا منم جز بردارین؟ تو رو خدا یه حاجت مهم دارم دعا کنین برام

دخملام زندگیمن..  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان دانشجوییمون دوستم با یه پسره دوست بود خیلی همو دوست داشتن و قصد ازدواج داشتن.مادر پسره افتاد وسط و نذاشت بهم برسن .یک عااالمه دوستمو تحقیر کرد و همه حرفی بهش زد.پسره هم رفت و دل دوستمو شکست.بعدها دوباره برگشت و ظاهرا مامانش هم نرمتر شدا بود اما دوستم دیگه قبولش نکرد.گفت غرورمو شکستید و دیگه باه هم بودنمون فایده نداره

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
من خادم الرضا هستم حرم به مناسبت شهادت امام جواد ختم قران برگزار کرده نیت کنید واعلام کنید تا براتون ...

واسم خیلی دعا کن از امام رضا بخواه فردا میام دست خالی برم نگردونه

چه فرقی میکنه مادر اوشون صلاح رو در این می دونسته و قطعا درسته پس تفاوتی نداره 

درسته که مادره و خیر بچشو میخواسته ولی قرار نیست تقاص کارش هم حتما بدبختی و نابودی و ...باشه.شاید یه جایی تو زندگیش به همین اندازه که دل این دختر شکست دلشو بشکونن یا همینقدر غم بریزه تو دلش.این میشه تقاص

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من

هیچوقت‌چیزیو به زور از خدا نخواه

شاید به صلاحت نیس

خودتوبسپار به دست خدا ببین‌تقدیر چی برات رقم‌زده

عقل میگه ازدواجی که قراره خانواده طرف مقابل ناراضی باشن همون بهتر صورت نگیره

چون بعدها آزارهاشون تمام روح و روان و زندگیتو بهم میریزه