اخرش مادر اونی ک همدیگرو میخواستیم ازش شکایت کردو تا ابد از هم جدامون کرد منم فردا دارم میرم پابوس امام رضا با ی دل شکسته فقط از امام رضا میخوام تقاص اشکای منو کارایی ک باهام کردو بده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زمان دانشجوییمون دوستم با یه پسره دوست بود خیلی همو دوست داشتن و قصد ازدواج داشتن.مادر پسره افتاد وسط و نذاشت بهم برسن .یک عااالمه دوستمو تحقیر کرد و همه حرفی بهش زد.پسره هم رفت و دل دوستمو شکست.بعدها دوباره برگشت و ظاهرا مامانش هم نرمتر شدا بود اما دوستم دیگه قبولش نکرد.گفت غرورمو شکستید و دیگه باه هم بودنمون فایده نداره
دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
چه فرقی میکنه مادر اوشون صلاح رو در این می دونسته و قطعا درسته پس تفاوتی نداره
درسته که مادره و خیر بچشو میخواسته ولی قرار نیست تقاص کارش هم حتما بدبختی و نابودی و ...باشه.شاید یه جایی تو زندگیش به همین اندازه که دل این دختر شکست دلشو بشکونن یا همینقدر غم بریزه تو دلش.این میشه تقاص
دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من