2777
2789
عنوان

چرا جوابی نمیگیرم

143 بازدید | 24 پست

دارم اعتقادمو از دس میدم چرا خدا یه معجزه ایی تو زندگی منو و خونوادم نمیکنه،هرکدوم ب ی مشکل گرفتاریم دیگه خسته شدم دلم واسه خواهربرادرام میسوزه چرا خدا ی نگاهیی نمیکنه،

میبینم از من کوچیکترا به هدفشون دارن میرسن ولی من دارم پس رفت میکنم ،داغونم 😢😪😭😭😭😭همش پیش خودم میگم چرا انقدر مشگل همه درا ب رومون بسته همه راه ها ب بن بست،پس خدا کووو پس مگه نمیگه بعداز هر سختی اسانی در پیشه پس چرا بعده هر سختی واسه ما سخت تر میشه،اگه خدا میخاست ولمون کنه پس چرا بوجود اومدیم،

اگه تونستین دعام کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه اینارو هزاربارمیگم بعدش میگم خذایا غلط کردم یهو میگی بدتزشونشون میدم دیگه ناشکری  نکنی ب ...

بخدا دیگه خسته شدم ارزویه ی زندگی عادیو دارم همش دردومشکل واقعا کم آوردم

انکه به درگاه الهی مقربتر است

جام بلا بیشترش میدهند

تو همین مایه ها بود.😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

خودمم سر در گمم 

اما از خدا دیگه نمیشه نومید شد اگه خدا هم منو نخاد میرم بمیرم

خدا چی میشه به هممون نگاه کنی 

اخه یه مشت بنده های نادون و ضعیف که تحمل گرسنگی و تشنگی رو ندارن چی هستن که امتحانشون کنی 

به خاطر امام جواد علیه السلام هممونو ببخش و کمکمون کن 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

هر نفسی ک ب سلامت خودمون و عزیزانمون میکشن معجزه ست ، خیلی ها بیماری های لاعلاج دارن آبجی خوبم . همیشه داشته هات رو ببین ک ثروت نداشته کس دیگه ای هست . 

میفهمم ک زندگی سختی و مشکلات داره اما گاهی ب خاطر نوع نگاهمون و توقعات و سبک زندگیمونه ک اشتباه هستن.با هر سختی آسونیه عزیزدلم ، ن بعد هر سختی . 

با هر سختی آسونیه اگ اون چیزی رو ک باید تو سختی یاد بگیری ، یاد بگیری . اگ اون آیزی رو ک باید ببینی ، ببینی. کرم ابریشمم توی سختی پروانه میشه . سختی ها باعث میشن الماس وجودت رو کشف کنی اگ حواست باشه ک چی رو ببینی چی رو نبینی . 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

خیلی از اطرافیان مااینقدر غرق همین ب اصطلاح ناآرامی ها هستن ک از اونچه باید لذت نمیبرن.

بله مشکلات و سختی هست ، مثلا ما یک میلیون درآمدمونه ، خونمون ی اتاق و ی آشپزخونه ست ، ی حیاط کوچولو هم داریم.پنجره صاحبخونه هم تو حیاط ما باز میشه.زمان ازدواجمون هم اکثرا مسخرمون کردن ، اما الحمدلله ما ب فضل و رحمت خدا داشته هامون رو میبینیم. همیشه میگم الحمدلله ک سلامت هستیم همین نون و پنیر رو سلامت میخوریم

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
هر نفسی ک ب سلامت خودمون و عزیزانمون میکشن معجزه ست ، خیلی ها بیماری های لاعلاج دارن آبجی خوبم . همی ...

چ حرفایه قشنگی ولی بخدا همش مشگلات مالی نیس مادرم۴۰ساله داره عذاب میکشه خواهرم مریضه برادرم بهش بهتون دزدی زدن و زندگیشو نابود کردن اونیکی خواهرمم شوهرش عذابش میده خودمم دیگه نگم بهتره مادرم واقعا یه روزه خوش تو زندگیش ندیده پدرمم فوت کرده😥😭😭 هرچی دعاو التماس میکنیم انگار نه انگار

همیشه آخرش خوبه پس اگه الان خوب نیست بدون آخرش نیست.نمیدونم مشکلتون چیه اما ی تجربه ای ک بدست آوردم اینه که اگر فکرمیکنی زندگی سخت شده و هیچ اتفاق خوبی نمی افته و یکنواخته و هیچ تغییری ایجاد نمیشه تو زندگی به خودت نگاه کن ببین شاید باید خودت رو تغییر بدی تا زندگی و دنیا برات تغییر کنه.

من اینو تجربه کردم حالانمیدونم چیزی که میگم قابل درکه یا ن.ولی من از خدا خواستم که تغییر کنم و به سمت چیزی و آدمی که اون دوست داره بشم.وقتی از خدا بخوای از ته قلب و مسیر درست رو پیدا کنی دیگه کم کم خدا هزار قدم برات برمیداره و زندگی و همه چی تغییر میکنه ان شاءالله.

البته تاپیکت و محتواش منو یاد تجربم انداخت و برات توضیح دادم.اگه بی ربط بود ببخشید ولی گفتم شااااید به درد بخوره.

اما توی سختی ها به خدا پناه ببر که جز خدا پناهگاهی نیست و همه جا غیر خدا باتلاقه.

باهاش حرف بزن آروم میشی

همه درد دلتو فقط باخدا کن

بهش بگوفقط از تو کمک میخوام و تمام

قران تو خونه بخون که خونتون قرانی بشه اذان نمازهاتو بلند بگو اینا خیلی تاثیر داره

ان شاءالله مسیر زندگیت خدایی  و امام زمانی بشه عزیزم.

التماس دعا

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان