2777
2789
عنوان

چرا جوابی نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 24 پست
عزیزم همه مشکلاتم مالی نیس 😞

مشکلات مالی رو میشه تا حدی تحمل کرد اما مشکلاتی که خارج از توان بشر هست رو نمیشه کاری کردفقط باید رد به دستان قدرتمند خدا 😢😢😢😢

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقن 😞 زندگی همیشه رویه بدشو ب ما نشون داده مخصوصا ب مادرم 😔

باید صبور بود گلم 

کاری که نمی تونیم بکنیم یه جایی سخنرانی حرف قشنگی میزد 

می گفت تو سختیا همیشه بگید این امتحان منه خدا منو داره امتحان میکنه

کاش از امتحانا سر بلند بیرون بیایم الهی امین 

راستی یادم رفت بگم،این سختی که داری احساسش میکنی یجور سازندگی خودسازیه 

بعدش به امید خدا اگر به خدا پناه ببری و به سمت خدا بری و از مسیر خدا دور نشی ان شاءالله آسونی هست فقط ایمان داشته باش و توکل بهش توکل کن ینی همه چیرو بسپر به خدا هرتلاشی لازمه بکن بقیشو بسپر به خدا.

ببین من به این اعتقاد رسیدم که الان تو این شرایطت خدا لحظه شماری میکنه که باهاش مناجات کنی. باهاش حرف بزنی سجده کن و شبونه باهاش عاشقی کن.بخدا خدا منتظر شنیدن صدای بندشه.تو بگی خدای من،خدا بگه جانم.

ی حدیث قدسی هست که میگه اگر بندگان گناهکارم میدانستند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم از  شدت  شوق میمردند.

بالاخره ما بنده های گناهکاریم.

توی مناجات باخدا ازش معذرت بخواه خیلی حال آدم خوب میشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دقیقن 😞 زندگی همیشه رویه بدشو ب ما نشون داده مخصوصا ب مادرم 😔

راستی من از خیلی از سخنران های مذهبی شنیدم اگه واسه امام زمان دعا کنید و از خدا فرج شون رو بخاید ایشون حتما حتما دعاتون میکنن 

یه جا یه سخنران می گفت هر شب با توجه قلبی  زیارت ال یاسین بخونین با توجه بعد یه سال اثرش رو میبینین میگفت حتی اگه نمی تونین این زیارت رو بخونین هرشب با توجه ، به امام زمان سلام بدید بگید من همین قدر بلدم 

بیا امتحان کنیم همین الان از همین امشب به امام زمان سلام بدیم بعد بخابیم 

مرسی عزیزم حرفات خیلی خوب بود اگه تونستی دعام کن💗

حتما اگر لایق باشم. خدا دلای شکسترو خوب میخره یادت نره.دیگه زیادی پرحرفی کردم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
😘😘خدا خیرت بده دلمو خیلی اروم کردی انشالله تو زندگیت غم نبینی

ممنون عزیزم وظیمه.دل آدم تنها فقط بایاد خدا آروم میشه فقط و فقط.خدا میگه من تو رو طوری آفریدم که دلتون تنها بایاد من آروم شه.الهی خدا خودش کمک کنه بهش طوری نزدیک شی که زندگیت بوی خدا بگیره❤