2777
2789
فوق لیسانس آزمایشگاه بیمارستان دولتی 3500با فررانشیز وپاداش واضافه کار به چهار ونیمم میرسه عمم هستن

آره خب چون ارشده باز حقوقش بالاتره

و احتمالا سابقه کارِ زیادی هم داره عمتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ پرستار بیمارستان خصوصی ام،بدون‌کارانه دو میلیون‌و صد میگیرم البته تو تهران و بیمارستان های دولتی حقوق بیشتره.

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
عزیزم‌ پرستار بیمارستان خصوصی ام،بدون‌کارانه دو میلیون‌و صد میگیرم البنه تهران بیشتره.

کارانه ماهی چنده؟؟اضافه کار چقد میگیری؟؟ میخوام حدودا بدونم اگر میتونی جواب بده مرسی

بر چ اساسی حقوق ماما کمتره؟؟؟؟؟؟از پرستار ک بیشتر کار میکنه

من پرستارم،نمیدونم برچه اساسی،ولی پست بعد از پزشک تو بیمارستان پرستاره،بر اساس کار هم حساب کنی ماما بیشتر از پرستار کار نمی کنه،به یه اندازه ان

کارانه ماهی چنده؟؟اضافه کار چقد میگیری؟؟ میخوام حدودا بدونم اگر میتونی جواب بده مرسی

عزیزم اینا متغیره اما حداقل مقدار هشتصد تومنِ تو بیمارستان ما و اینکه همراه حقوق نمیدن اکثرا مثلا من این ماه کارانه اردیبهشت رو‌ دریافت کردم

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!