2777
2789

خیلی اذیت میشم ....

قدیما یعنی ۲ یا ۳ سال پیش  احساس خوشی ک داشتم بیشتر از ناامیدی بود ...

ولی الان فقط ۲ ثانیه حالم بهتر باشه بلافاصله بعدش باید خدا بدبختی و بیچارگی رو به روم بیاره ...

منم نمیگم چیزی میریزم تو خودم ک نتیجش شده .اع این موهای سفید چیه جلو موهات؟

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موی سفید برای خیلی ها هم ارثیه ها شاید برای شمام اینجوره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

موی سفید برای خیلی ها هم ارثیه ها شاید برای شمام اینجوره

من هم پدرم هم مادرم از ۴۰ به بعد موهاش سفید شد

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
من هم پدرم هم مادرم از ۴۰ به بعد موهاش سفید شد

خاله و دایی و عمه و عموچی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم برای بار هزارم سفیدی مو کاملا ارثیه و ژنتیکه ربطی به حرص و جوش نداره این از این 

حالا بگو چلا دلت غصه داله ؟😕😕

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

خدا فقط میگه اون دنیا کاراهتون و اعمالتون حساب میشه ولی بنظرم باید جوابی برای تبعیض ها وجود داشته باشه