2777
2789
عنوان

خواهشا کمک: زگیل تناسلی چیه؟😢😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ک نیس

بعضا منگوله پوستی هم شاید باشه،اینو با درمان میفهمن

ویروسه دیگه گلم،ممکنه جایی رفتی دسشویی الوده بوده

مطبی بهداشتی اپیلاسیونی جایی...

همیشه از  شوهر نیس

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
عزیزجان ممنونم جالبه. من هم از پودر های اصلی عطاری های با نام نوره استفاده کردم. از محصولات دکتر رو ...

خواهش میکنم عزیزم اره خودشه ماهمیشه ازهمین استفاده میکنیم ولی ایندفه یکم بیشتر رو پوست موند،چون قوی هستن اگه بیشتر بمونه حساسیت میده وگرنه سرشار از خاصیته بخصوص برای خانمها

ایشالا ک نیس بعضا منگوله پوستی هم شاید باشه،اینو با درمان میفهمن ویروسه دیگه گلم،ممکنه جایی رفتی د ...

ممنون عزیز. التماس دعا

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘
خواهش میکنم عزیزم اره خودشه ماهمیشه ازهمین استفاده میکنیم ولی ایندفه یکم بیشتر رو پوست موند،چون قوی ...

ممنون خواهر جان. خدا خیرتون بده.

از دیروز که دکتر گفت فقط کارم گریه است....

جدا از شما هم مشخصا همین نوره های حکیم روازاده بود؟ 

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘
خواهش میکنم عزیزم اره خودشه ماهمیشه ازهمین استفاده میکنیم ولی ایندفه یکم بیشتر رو پوست موند،چون قوی ...

برام‌ دعا کنید

سلام خواهر جان

ببخشید که دوباره پیام دادم. در شخصی خواستم بپرسم ولی نشد....برای همین اینجا می پرسم: 

یه سوال و درخواست یه راهنمایی: مشخصاً مارک نوره همسر شما هم ، نوره حکیم روازاده بود. اگر چنین باشد، حتماً از من هم زگیل نیست....

من با این که دکتر متخصص زنان تشخیص زگیل را برام داد، خیلی خیلی با حرف شما آرام و امیدوار شدم. فعلا هم تصمیم گرفتم چند روز دیگه صبر کنم و اگر خدای نکرده ، نرفت، دوباره برم دکتر. 

سوال دوم این که، به نظرتون طبق تجربه ای که داشتید، چند روز صبر کنم خوب میشه؟

سلام خواهر جان ببخشید که دوباره پیام دادم. در شخصی خواستم بپرسم ولی نشد....برای همین اینجا می پرسم: ...

عزیزدلم بله برای ماهم نوره دکتر روازاده هست همیشه هم از عطاری تهیه کردیم و دایما استفاده میکنیم، عجیب بود برام ک ایندفعه چرا همسرم اینطوری شد حقیقتش منم اول فکرکردم مال همسرم زگیل تناسلیه، ولی بعد یادم افتاد موقع استفاده از پودر بهم گفت خیلی دارم میسوزم، بعداز سه روز التهابش خیلی کم شد دقیقا هم شبیه زگیل بود ب تعداد زیاد، الان چندروز گذشته یه رد قرمز مونده هنوز، شماهم ۵روز صبرکن اگر میتونی یه عکس از نزدیک خود اون التهاب فقط بنداز برای من بفرست بهتر میتونم کمکت کنم

گلم اگرم حتی زگیل باشه نباید بترسی، زایمانت سزارین انجام میشه. ک الان دکترا خیلی حرفه ای شدن اگه دکترت خوب باشه اذیت نمیشی و توی موارد زیادی هم با پماد قوی از بین میره، خواهرخود من داشت نهایتا دکتر تومطب سوزوندش و تموم شد برای همیشه، نگران بچه گلتم نباش جان اش امنه امنه هیچچچچیش نمیشه خیالت راحت عزیزدلم

عزیزدلم بله برای ماهم نوره دکتر روازاده هست همیشه هم از عطاری تهیه کردیم و دایما استفاده میکنیم، عجی ...

ممنون به خاطر مهربونی و سخاوتت نازنین عزیز

ان شاء الله هر چی از خدا می خواهید، بهترینش را براتون محقق کنه...

التماس دعا💚💚💚💚⚘⚘⚘⚘