2777
2789
عنوان

خواهشا کمک: زگیل تناسلی چیه؟😢😐

1079 بازدید | 86 پست

سلام دوستان

من در ماه هشت بارداری هستم. یه دونه کنار لبه واژن زده است و کمی هم خون ازش اومد به لباس زیرم. امروز رفتم دکتر...تو بیمارستان. دکتر خیلی عجله داشت و متاسفانه اصلا رسیدگی نکرد و چیزی نگفت. فقط به ماماش گفت زیگیل تناسلیه و فعلا درمان نداره و رفت....

دارو هم براش ننوشت...

خواهشا بگید چیه و درمان داره؟

از چی میاد و چه کارهایی باید انجام بدم....

دوستان 

دیروز من داروی نظافت زدم. البته خیلی کم تا حالا استفاده کرده ام. میگم شاید از داروی نظافت یه دونه معمولی زده شده....چون بعد حمام تازه متوجه اون شدم....

ممکنه اصلا زگیل نباشه....

ممکنه دکتر اشتباه تشخیص داده باشه؟ 

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفته زیگیله ک زیگیله دیگه

سعی کن تا روشن شدن کاملش رابطه با شوهرت نداشته باشی ک اونم میگیره

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

عزیزم ببخشید همسر منم چنشب پیش پودر زد بخودش، بعد دیدم مث دونه های عدس ریخته بیرون یک عالمه، حساسیت پوستی بود، چندروز صبکن اگه خوب شد ک خچهیچ اگه خوب نشد حتما برو مطب دکتر،بیمارستان نرو 

اگر واقعا زگیل تناسلی باشه که بعید میدونم فقط از رابطه جنسی سرایت میکنه عاملش ویروسه.

حتما برو پزشک متخصص زنان. عاملش هم فک نکن اگر مثلا کرم زدی یا تیغ و ‌.. فقط و فقط از رابطه جنسی منتقل میشه. ولی اول مطمئن شو الکی استرس به خودت نده 

زیگیل تناسلی که یه شبه سبز نمیشه احتمالا از موادیه که استفاده کردی خونم نمیاد مثل یه خال گوشتی میمون ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت...

لطفا برای سلامتی خود و عزیزانتون و شفای همه بیماران صلواتی بفرستید. التماس دعا⚘💚⚘