2777
2789
عنوان

زمان زایمانم همه رو گذاشته سر کار!!!

395 بازدید | 24 پست

سلام!!من احتمال زایمان زودرس داشتم پروژسترون وپرولوتون میزدم,الانم سه روزه دکترم گفته حتمازایمان میکنی لکه بینی دارم دهانه رحمم چهارسانت بازه!!!ولی نه میزام نه دردم میگیره همه هم میگن زایمان نکردی؟؟ازشوهرمم هرکی میرسه میپرسه زنت نزایید😰میگن خوبه زودم میخاستی بزایی!!!فردا39هفته ام تموم میشه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله خیلی زود به دنیا بیاد این روزای آخر خیلی سخته

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

چهارسانتو مگه بستری نمیکنن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من 40 هفته و دو روزم بود زایمان کردم تازه اونم صبحش رفتم واسه چک معاینه کردن گفتن کاملا بسته ولی بخاطر معاینه تحریک شدم دردام شروع شد 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دردم داری یانه

منم زایمان زودرسی بودم هی بهم دکتراسترس دادن آخر لکه بینی افتادم خوابیدم توخونه بعدم باوجود دوتا زایمان طبیعی فقط سه روز تمام درد کشیدم آخرشم سز وپدرم دراومد منم آمپول پروژسترون و...... زده بودم  ببین اگه میخوای زایمان کنی وموعدته پنجه مریم عطاری بگیر زود زایمان می‌کنی دهانه رحمم زر میزنن بیشرفا به من گفت سه ساعت دیگه زایمانه، هفت سانت بازشده سه روز بعد باعلایم زایمان رفتم

همیشه ۱۸ساله هستم  
من 40 هفته و دو روزم بود زایمان کردم تازه اونم صبحش رفتم واسه چک معاینه کردن گفتن کاملا بسته ولی بخا ...

منم چهل هفته وهشت روز اومدنی نی اصلا نترس دوست عزیز

همیشه ۱۸ساله هستم  
دردم داری یانه منم زایمان زودرسی بودم هی بهم دکتراسترس دادن آخر لکه بینی افتادم خوابیدم توخونه بعدم ...

الان یکم درد دارم استرس گرفت منو شوهرم رفته یه شهر دیگه

منم چهل هفته وهشت روز اومدنی نی اصلا نترس دوست عزیز

سردخترم چهل هفته ودو روز زایمان کردم ولی نمیدونم این چرا انقدر برا بقیه سخت میگذزه تاخودم!!!هرکی میرسه میگه نیومد نمیاد نمییخاد بیاد؟؟