مرغا چهار تیکه کن بزار ابش بره .. بعد ب اندازه هر مرغ دوتا پیاز خلال خلال خرد میکنی تفت میدی با روغن جوری ک تقریبا بادست فشار بدی لح بشه بعد نمکو زردچوبه یه کوچولو دارچین به ازای هر مرغ یه قاسق چای خوری ارد گندم بزن بعد رب بدلخواه سرخ کن خوب تفت بده نصفه استکان زعفرانه اب زده تفریبا غلیظ باشه با نصف استکان ابلیموخلاصه قابلنه برمیداری اول رونهارا موادا بمال بهش جوری که اغشته بشه بعد سینه هارا بعد کلا یه لیولن اب جوش دوره قابلمه بده رو خوده مرغ نریز بعدم دمش بنداز با شعله کم بپزه