2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول مرغتو سرخ کن بعد رب گوجه رو با هویج و فلفل دلمه سرخ کن مرغ رو بریز تو رب و مرغ ها کاملا ربی بشن بعد دو لیوان اب اضاف کن و نمک و بزار با شعله کم بپزه و اخر هم زعفرون اضاف کن.مجلسیه

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

یه نکته،ادویه مرغ حتما بزن،طعم مخصوصی به مرغت میده.بوی زحمش را هم بگیر،اینطورکه ده دقیقه بذار تو آب بجوشه با یک پیاز کوچک،بعد آبش را خالی کن دوباره بذار بپزه....من تو خورشت مرغ حتما فلفل دلمه و هویج میریزم خوشمزه میشه.

خدایا شکرت   

من یه بار زدم تو اپارات یه فیلمی نشون داد گفت ا گه میخواید طعم خاصی داشته باشه علاوه بر اون چیزایی که دوستان گفتن ی دسته جعفری رو نخ بهش ببند بنداز تو مرغ اخرش در بیار میگفت عطر خوبی میده ومثله رستورانا طعمش میشه البته من هنوز خودم امتحان نکردم 

مرغا چهار تیکه کن بزار ابش بره .. بعد ب اندازه هر مرغ دوتا پیاز خلال خلال خرد میکنی تفت میدی  با روغن جوری ک تقریبا بادست فشار بدی لح بشه بعد نمکو زردچوبه یه کوچولو دارچین به ازای هر مرغ یه قاسق چای خوری ارد گندم بزن  بعد رب بدلخواه سرخ کن خوب تفت بده نصفه استکان زعفرانه اب زده تفریبا غلیظ باشه با نصف استکان ابلیموخلاصه قابلنه برمیداری اول رونهارا موادا بمال بهش جوری که اغشته بشه بعد سینه هارا بعد کلا یه لیولن اب جوش دوره قابلمه بده رو خوده مرغ نریز بعدم دمش بنداز با شعله کم بپزه