2777
2789
اره مخصوصا حالت تهوع و ویار ان شاءالله دوران بارداری راحتی داشته باشی😍❤💋💓

مرسی عزیزم ایشا...🙆

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
به هلو حساسم خارش میگیرم عزیزم کلی آلوزرد و آلو سیاه رو با پوست میخورم. خصوصا ترش هم باشن با نمک عال ...

اره منم چون پوستشون ترش تره دوست دارم ن مک میزنن وسطشو میخورن پوستشو تو بشقاب میزارن😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر از میوه ها گفتین دلم اب افتاد من برم سر یخچال 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
اینقدر از میوه ها گفتین دلم اب افتاد من برم سر یخچال 

من موز و انبهو انجیر و مویز دارم هیچکدومو دلم نمیخواد.همون برم تخم مرغ آبپزم بخورم 😆

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من موز و انبهو انجیر و مویز دارم هیچکدومو دلم نمیخواد.همون برم تخم مرغ آبپزم بخورم 😆

میوه های دیگه که دوست داری بخور،چی دلت میکشه همونو بگیرن برات

😅😅😅من که عاشق الو سیاه و زردم،من که با پوست میخورم خیلیا دیدم با پوست میخورن

خداروشکر پس اونا فرق دارن بخدا تو جمع خانواده شوهرم خجالت میکشم اصلا میوه بخورم حس بی کلاسی بهم دست میده😂😂

میوه های دیگه که دوست داری بخور،چی دلت میکشه همونو بگیرن برات

انار ترش که نیست 😣بیچاره انواع میوه میلاره هیچکدومو دوست ندارم فقط همینجوری میحورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خداروشکر پس اونا فرق دارن بخدا تو جمع خانواده شوهرم خجالت میکشم اصلا میوه بخورم حس بی کلاسی بهم دست ...

😝😂😁😄من که به این چیزا نگا نمیکنم تازه من کیوی های نرم و رسیده رو با پوستشون میخورم ،عمه شوهرم یه بار گفت اااا چرا پوست نمیکنی گفتم اینا نرمه پوستشون هم برای معده خوبه😁😄الان اونم با پوست میخوره،ولی الوزرد و سیاه رو معدود ادم دیدم پوستشو بگیرن 

انار ترش که نیست 😣بیچاره انواع میوه میلاره هیچکدومو دوست ندارم فقط همینجوری میحورم

😵😵انار قرمز اب دار ترش که نمک بزنی 😜😝وای دلم میخواد ،گریپ فروت هم خواستم،من برم سرمو بزنم تو دیوار،تا پاییز میمیرم😭

😝😂😁😄من که به این چیزا نگا نمیکنم تازه من کیوی های نرم و رسیده رو با پوستشون میخورم ،عمه شوهرم یه ...

برعکس من همش میترسم ی لقمه غذا تو جمع بخورم فک میکنم همه دارن نگاه میکنن چجوری غذا می خورم😁😁 چ جالب کیوی نرم و رسیده نخوردم تاحالا همشون پوستشون زبر بودن😀😀😁😁😂

خداروشکر پس اونا فرق دارن بخدا تو جمع خانواده شوهرم خجالت میکشم اصلا میوه بخورم حس بی کلاسی بهم دست ...

😂😂خودت یه چیزیرو باب کن که اونا نمیکنن😄😄

😵😵انار قرمز اب دار ترش که نمک بزنی 😜😝وای دلم میخواد ،گریپ فروت هم خواستم،من برم سرمو بزنم تو دیو ...

مامان 😣.منم همینطور.اصلا از چیز شیرین بدم میاد.سیر،ترشی رو هم عاشقشم 😋😋😋😋میترسم بد باشه کم میخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برعکس من همش میترسم ی لقمه غذا تو جمع بخورم فک میکنم همه دارن نگاه میکنن چجوری غذا می خورم😁😁 چ جال ...

زبرا که نه ادم حس خوردن جوجه تیغی داره،اینا که رسیده ان پوستاشون نرم و لطیفه😝😝😝اصن دلت نمیاد پست کنی😄،😁😁😁همه سر غذا گشنه ان خیالت راحت درگیر شکم میشن