2777
2789
زبرا که نه ادم حس خوردن جوجه تیغی داره،اینا که رسیده ان پوستاشون نرم و لطیفه😝😝😝اصن دلت نمیاد پست ...

😂😂😂😂 ن بابا تو خانواده شوهرم زیاد دقت میکنن بعد پشت سرش مسخرشون میکنن حرف میزنن آدم میترسه ازشون😀

مامان 😣.منم همینطور.اصلا از چیز شیرین بدم میاد.سیر،ترشی رو هم عاشقشم 😋😋😋😋میترسم بد باشه کم میخو ...

😋😋به به ترش و ملس عالیه،ولی من شیرینی هم میخورم ،خصوصا عسل و خرما معدمو اروم میکنه به زور میخورم .سیرترشی زیاد نخوری 😆

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 ن بابا تو خانواده شوهرم زیاد دقت میکنن بعد پشت سرش مسخرشون میکنن حرف میزنن آدم میترسه ازشون ...

😂😂😂پس کارت سخته،یه دوره کامل باید بری اموزش رفتار جلو خانواده شوهر😄😄

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
😂😂😂پس کارت سخته،یه دوره کامل باید بری اموزش رفتار جلو خانواده شوهر😄😄

ن بابا من زیاد نمی رم تو جمعشون فقط با شوهرم میرم ددر دور دور دلم نمیخواد تو جمعشون باشم ن اینکه عروس بدی باشم وقتی مجرد هم بودم از جمع و شلوغی خوشم نمیومد دلم میخواد تنها باشم اما واسه گردش دلم جاهای شلوغ اونم فقط با شوهرم بقیه فکر میکنن عمدا خودمو میگیرم😐😁😁😂 منم کاری ب کارشون ندارم هرجور دلشون میخواد فکر کنم😉😇😆

ن بابا من زیاد نمی رم تو جمعشون فقط با شوهرم میرم ددر دور دور دلم نمیخواد تو جمعشون باشم ن اینکه عرو ...

همینکه خودت راحت باشی و جایی که دوست داری باشی بهترین چیزه،هرکارم که بکنی بالاخره یه عده ناراضی هستن مهم اینه خودت چطوری کیف میکنی و اروم میشی😆😆😆