2777
2789
نمیدونم دلم نارنگی ترش میخواد خونه مادرم همیشه برام ی صندوق کیوی و نارنگی میخرید از بس دوست داشتم مخ ...

واي نارنگيه ترشو نميشه خورد.زيادي ترشه

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب خوابش رو میدیدم 😭😭 آخه جالبه من اصلا شکمو نیستم ولی عجیب گیلاس دوست دارم

من هوس گیلاس کردم اصن نیست زود تموم شد منم اصلا اینجوری نبودم بد هوس کردم 😄😄داداشم رفته البالو گرفته میگه فکر کن گیلاسه زود زایمان کرده

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
منم این جمله رو اون موقع ب بقیه میگفتم سه ماه اول خیلی دیر میگذره بعدش برا من راحت بود بهش فکر نمی ک ...

😵😵😵سه ماه اول خیلی زجراوره خدا کنه منم سه ماه دوم بهتر بشم،همش به بقیه که ماههای بالان حسودی میکنم😂

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
منم همینطور😍

با نمک .از اونایی ک خیلی ترشن قرمز و سفیدن 😋😋😋😋مردم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
الهی هلو بخور زرد آلو خوشمزه تره میگم شما الوسیاه آلو زرد پوستشو میخورین یا فقط من اینجوریم اخه تو ج ...

به هلو حساسم خارش میگیرم عزیزم کلی آلوزرد و آلو سیاه رو با پوست میخورم. خصوصا ترش هم باشن با نمک عالی میشه.

بنظرم واسه مهمونی با پوست بخوری بعد پوستش رو از دهنت در بیاری زشته 😐

الهی هلو بخور زرد آلو خوشمزه تره میگم شما الوسیاه آلو زرد پوستشو میخورین یا فقط من اینجوریم اخه تو ج ...

😅😅😅من که عاشق الو سیاه و زردم،من که با پوست میخورم خیلیا دیدم با پوست میخورن