2777
2789

خواهرم ارشد ام بي اِي داره

٢٦ سالشه

ميخواد بخونه واسه دندون سال ٩٨ كنكور بده

كسي هست تو اين سن تغيير رشته بده و از صفر شروع كنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندانپزشکم اما تغییر رشته تو این سن رو نمیدونم فکر نکنم آسون جواب بده

به نظرت اصلا ارزش داره؟ چون شماها كه از ١٨ سسالگي وارد شديد ٢٦ سالگي به درامد ميرسيد 

بعد كسي كه در ٣١ سالگي به درامد برسه ارزش اين ريسك رو داره؟؟

به نظرت اصلا ارزش داره؟ چون شماها كه از ١٨ سسالگي وارد شديد ٢٦ سالگي به درامد ميرسيد  بعد كسي ...

من 24 درسم تموم شد . خواهرت 6 سال درس و 2 سال طرح پیش رو داره که میشه 34 سال . خوبه ولی قبولیش خییییییلی سخته

من دندانپزشکم اما تغییر رشته تو این سن رو نمیدونم فکر نکنم آسون جواب بده

عزیزم شما دندانپزشکی یه کمک میکنید ممنون میشم

دندان یکی به آخر چپ بالا کیست زده یه دکتر گفته درمان نداره مدارا کن چون الان ایمپلنت برای سنت مناسب نیست زوده یه دکتر هم گفته درمان داره پیش دکتر ریشه بری همسرم عین همین رفت پیش دکتر ریشه کلی خرج کرد درسة کرد روکش هم گذاشت یکماه بعد دوباره کیست زد دندونش کشید نظر شما چیه آیا دندان کیست زده درمان داره یا بکشم 

بیشتر این حرفا شایعه است . درامد میخوای برو ارایشگر شو . بی مسیولیت راحت هنگفت

منم داروسازم. تف به این مملکت الکی الکی هیچی شدیم

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
مناسفانه انقدر درامداي قشر پزشكي نجومي شده كه اصلا نميشه توجيهش كرد

عزیزم من کادردرمانم..روزی چندین نفرمیان واسه تقاضای کار..دیگه الان مثل گذشته درامد نجومی ندارن تازه کارا..چون دیگه داره اشباع میشه..زنداداشمم دندانپزشکه..ترکیه زندگی میکنن..ی مدته بیکاره..😐حالا اونجا نیازش ازاینجا بیشتره..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
منم داروسازم. تف به این مملکت الکی الکی هیچی شدیم

عزیزم داروسازی که بهتره..توفامیلامون داروساززیادداریم..نمیتونی داروخونه بزنین؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم