2777
2789
عنوان

بيبى چك + عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 53 پست
دست خود ادم نیس من ماهای پیش بااینکه میدونستم پری میشم بیبی میزدم😂😂😂😂😂😂😂😂

خب خدارو شكر فكر كردم فقط خودم اينجوري ام 

نگو تعدادمون زياده 😁

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هم نبودی  داره رحمت آماده میشه.من سه روز قبل پریود بی بیم مثبت شد.ماهای قبلش هم هاله مینداخ ...

تپش باردار شدی.؟ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خب خدارو شكر فكر كردم فقط خودم اينجوري ام  نگو تعدادمون زياده 😁

😂😂😂😂😂😂😂اماخب این ماه راست بود بی بی زدم اولش منفی شده بعد به خنده گفتم خدا یه هاله بنداز دل ماهم خدش شه یهدفعه پررنگ شد😄😄😄😄

تپش باردار شدی.؟ 

آره 😍😍😍الان برا قلبش استرس دارم 😓

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من اینجوری بود تستم رفتم از دادم مثبت بود اما عدد بتات الان خیلی کمه

چند روز بعد موعد بايد برم آز؟!

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻

واااااالی عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم خیلی مبارکت باشه ن نگران نباش اصلا سالمه سالمه خدارو شکر 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
😂😂😂😂😂😂😂اماخب این ماه راست بود بی بی زدم اولش منفی شده بعد به خنده گفتم خدا یه هاله بنداز دل م ...

الهي خدا نگهدار خودت و نيني ت باشه👶🏼🤰🏼 

بمنم ي فندق كوچولو بده 🙏🏻

تپش تو خودت بمن ميگي استرس نداشته باش بعد الان خودت استرس داري 

اصلا فكرشو نكن

انرژي منفي نده به نيني تو شكمت 🤰🏼👼🏻

واااااالی عزیزم مبارک باشه خیلی خوشحال شدم خیلی مبارکت باشه ن نگران نباش اصلا سالمه سالمه خدارو شکر& ...

فدات بشم عزیزم 😍😍😍ممنونم.امام علی بهم دادش فداش بشم در کنار درمان گیاهی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
تپش تو خودت بمن ميگي استرس نداشته باش بعد الان خودت استرس داري  اصلا فكرشو نكن انرژي منفي نده ...

عه راست میگی .😂😂😂😂البته بیمه ی امام علی هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه راست میگی .😂😂😂😂البته بیمه ی امام علی هست 

اي جان دلم خودش نگهدارتون باشه 🙏🏻👼🏻🌹

اي جان دلم خودش نگهدارتون باشه 🙏🏻👼🏻🌹

ممنون.من شبای قدر تو دفترم ی نامه ب حضرت علی نوشتم ک زودم جوابمو داد.حتی خواب دیدم.نمیدونستم حرم کدوم امامه الان فهمیدم نجف بوده دیدم یکی داره شعر علی ای همای رحمتو میخونه مردمم همه ساکت شدن گوش میدادن 😢ی هفته پیش این خوابو دیدم.شما هم ب هر امامی ک دوست دارین یا خوده خدا واسه هر کاری نامه بنویسین من خیلی چیزا دیدم واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات بشم عزیزم 😍😍😍ممنونم.امام علی بهم دادش فداش بشم در کنار درمان گیاهی.

اگه پسر شد بزار علی .خدا برات نگه داره عزیزدلم خیلی ذوق کردم😍😍😍😘😘😘😘