2777
2789
عنوان

بيبى چك + عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 53 پست
ممنون.من شبای قدر تو دفترم ی نامه ب حضرت علی نوشتم ک زودم جوابمو داد.حتی خواب دیدم.نمیدونستم حرم کدو ...

چ خواب خوبی‌.شوهر منم سر پسرم خواب دیده بود پدر بزرگم که سیده در گوشش میگه محمد جواد بخاطر همین میگفت بچه پسره

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پسر شد بزار علی .خدا برات نگه داره عزیزدلم خیلی ذوق کردم😍😍😍😘😘😘😘

ممنون عزیزم 😍😍😍😍میخوام بزارم امیر علی ولی شوهرم میگه امیر حسین.میگه دومی رو بزاریم میگم چه فرقی داره آخه 😂

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ممنون.من شبای قدر تو دفترم ی نامه ب حضرت علی نوشتم ک زودم جوابمو داد.حتی خواب دیدم.نمیدونستم حرم کدو ...

قشنگ مثل ي رويا بوده كه واست به حقيقت پيوسته عزيزم 😍👼🏻

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
چ خواب خوبی‌.شوهر منم سر پسرم خواب دیده بود پدر بزرگم که سیده در گوشش میگه محمد جواد بخاطر همین میگف ...

عزیزم خدا حفظش کنه 😍منم حسم میگه پسره.ولی واقعا الان فقط سلامتیش برا مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
قشنگ مثل ي رويا بوده كه واست به حقيقت پيوسته عزيزم 😍👼🏻

آره خیلی عجیب بود.انشالله قسمت شما.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم خدا بهمون رحم کنه البته چون کمک دارم امیدوارم خب خدا صلاح دونسته الان داده چیکار میشه کرد

من که خیلی استرس دارم.افسرده هم شدم نمیدونم چیکار کنم بااین شرایط اما خب بقول شما خواست خدا بوده

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
من که خیلی استرس دارم.افسرده هم شدم نمیدونم چیکار کنم بااین شرایط اما خب بقول شما خواست خدا بوده

نه نگران نباش همسرت کمکت کنه کافیه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹