2777
2789

با مادرشوهرم تو یه ساختمون زندگی می کنیم ، شوهرم بیکاره و فقط به مادرش سرویس میده ، امشب عمه مادرشوهرم اومده اینجا و به نظر میاد فردا شوهرم ماموریت داره راننده اش باشه و اینور اونور ببرتش ، اینکه به جای اینکه به فکر کار و زندگی باشه و یه درآمدی داشته باشه نوکر مادرش و صدپشتشه اذیتم میکنه میخام بهش بگم اگه عرضه زن نگه داشتن نداره چرا ۶ ساله من رو آواره کرده ؟ زنگ می زنم بابام بیاد و پدرشوهرم تکلیف من رو روشن کنن

الان سه ماهه دو ساعت کار مفید در شبانه روز نداره ، یه ماه خواهرش اومده بود راننده شخصی ایشون بود بعد خانم دکوراسیون خونش رو عوض میکرد بالاسر کارگرهاش بود ، الآن هم که ظاهرا این برنامه رو داره ، تورو خدا زود نظر بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودت مسئله رو حل کنی

اصلا خوب نیست پدراتون رو خبر کنی،هم از روی محبت دخالت نابجا میکنن نظر نادرست میدن جانب داری بیخود میکنن هم روی شوهرت باز میشه هم غرورش تحریک میشه،اگرم بخواد حرفت رو بپذیره در برابر اونا بخاطر اینکه غرورش خدشع دار نشه اصلا کوتاه نمیاد فقط زندگیت خرابتر میشه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

خوب شاید اونا از نظر مالی کمکش کنن به خاطر کارایی که میکنه....

تازه اگه همسرت کلا اهل سر کار نرفتن باشه باز هم مثلا بالا سر کارگر واستادن خیلی بهتر از خوابیدن تو خونست

به نظرم مشکلش اینه که کار نمیکنه و اگه سرش گرم شه سطح توقع اونا هم میاد پایین

اينكه كار نميكنه واقعا حرفي ندارم خيلي سخته ميدونم اينو بايد باهاش حرف بزني جدي!!!

اما ايني كه مادرشوهر يا فاميلاشو اينور و اونور ميبره به نظر من راه دوري نميره چون بهرحال با اين اوضاع گروني مادرشوهرت خونه رايگان در اختيارتون گذاشته فكر كن اگه اجازه نشين بوديد با اينهمه اجاره هاي سرسام آور اونوقت چي؟ اين به اون در كن و به روت نيار.

ضمنا بنظر من دعوا يا بحث جدي در مورد مسائل زندگيتو به بزرگترا انتقال نده و پاي اونا رو نكش وسط وگرنه بايد انتظار هرپيشامدي رو داشته باشي( مثل خودم كه تجربه كردم) دونفره حل كنيد

حالا عمه رو هم نبره ، میخام به خاطر بی مسئولیتی و بیکاری و بیعاری باهاش برخورد کنم ، بابا ما ۶ ساله عقد کردیم ، تنها دغدغه اش تامین کیف و حال مادر و خواهراشه ، و وسعت این خانواده اش ظاهرا رو به افزایشه

سلام اصلا اصلا به خانواده هاتون نگین مشکل هست اما یا خودتون مثل دوتا ادم بالغ بشینین وحرفاتون را بزنین صادقانه وشفاف و واضح از نیازهات و خواسته هات بگو یابرین مشاوره که باور کن وقت و هزینه کنی خیلی ارزشداره البته با تجربه باشه مشاور

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

درسته خونه رایگان در اختیارمون گذاشته  ، به خاطر پسرش داده دیگه ، مگه بابای من جهیزیه داده باید ما رو اسیر کنه ، پس بزرگتری و پدر مادری این وسط چی میشه ، ولی مادرشوهر من داره سو استفاده میکنه ، من کم زیر فشارم ، به جای اینکه ملاحظه کنه ، بگه پسرم به فکر کار و زندگیت باش ، مانع نون درآوردنش هم میشه