2777
2789

سلام چن سالگی از پوشک گرفتین ؟ راحت میومد دسشویی یا با زور میبردین؟

سوال مهم>>>  از همون موقع شبا تو خواب هم میبردینش دسشویی وقتی خواب بود چیکار میکردین؟ 

دو سال و نیمه گی،خیلی خوب همکاری کرد،قبلشم دو باذ اقدام کرده بودم،دو سال دو ماه و دو سال و چهار ماه ولی همکاری نمیکرد منم همون روز اول که متوجه میشدم بی خیال میشدم

شبا هم نبردمش چون مدتها بود متوجه شده بودم شبا پوشکش خشکه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

من ٢ سالو هفت ماه گرفتم پسرمو

بعد يكي دوهفته همكاريش بهتر شد و با بازي و اين حرفا الحمدلله ياد گرفت

شبا هم يه مدت پوشك كردم چون احساس كردم آمادگي نداره تا اينكه خودش ديگه نپوشيد و شبا هم گفت 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمپسرای من دوسالش تموم شده بود اول جیش را گفت بعد شیرش را قطع کردم دسشویی شبانه نداشت وشبها مایعات نمیدادم مخصوصا هندونه خیلی ادرار آوره کلا طرف صبح مایعات زیاد تر میدادم و عصرها اصلا هندونه نمیدادم دسشویی هم کلی بادکنک و اسباب بازی و نخ تزیین کردم با خنده ومثل بازی براشون ترتیب دادم  مهمونی نرفتم یک هفته ولی پارک بردمشون خلاصه براشون یک هفته تمام وقت گذاشتم 

نکته

هر بچه ای فرق داره اینو من بین بچه اول و دومم که هر دو پسرن فهمیدم 

یکی راحتتر میگه یکی زودتر یکی سخت تره قبول کن صبور باش و مطمین باش اینم مرحله ای هست و میگزره

پسر همسایه مون کلا ژنشون اینجور شب اداری داره باباش بوده داداشاش خب سخت تره ولی بالاخره یه مرحله هست و میگزره اروم و صبور باش اگر جیش کرد اصلا دعواش نکن اصلا

من میگفتم اخ اخ دلی چی کار کرد ایندفعه بیشتر مواظب باش چقدر بو بو 

بچه ها نگاه میکنن به رفتارمون تا لجبازی کنن 

خلاصه خدا قوت مادر مهربان

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
دو سال و نیمه گی،خیلی خوب همکاری کرد،قبلشم دو باذ اقدام کرده بودم،دو سال دو ماه و دو سال و چهار ماه ...

دختر من مهر دوسال میشه من دارم از پوشک میگیرمش

یک هفته خودش میومد میگف مامان جیش بعدش من چن روز کارم ب دکتر افتاد محبور شدم پوشکش کنم بزارم پیش باباس بعد اون دیگه جیششو نمیگفت اما من باز سعی کردم عادتش بدم الانم گریه میکنه اما میبرمش دسشویی ب زور اگه داشته باشه حتما میکنه

دختر من مهر دوسال میشه من دارم از پوشک میگیرمش یک هفته خودش میومد میگف مامان جیش بعدش من چن روز کار ...

اصلا به ژور نبر،یه مدت بی خیال شو،این حالتا از سرش بپره دوباره شروع کن،اگه بچه نخواد همکاری کنه هم به اون فشار میاد هم خودت،فقط جنگ اعصاب میشه براتون

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اصلا به ژور نبر،یه مدت بی خیال شو،این حالتا از سرش بپره دوباره شروع کن،اگه بچه نخواد همکاری کنه هم ب ...

میگم اخه خودش کامل بلده فقط شیطنتش نمیزاره بیاد دسشویی اونم ک ب زورمیبرم محبور میشه بیاد

میترسم بعدا سختتر بشه 

حواست باشه که بین از پوشک گرفتن و از شیر گرفتنش حداقل دوماه فاصله بندازی، والا بچه لطمه روحی میبینه

بعدم من اگه جات بودم اول شیر رو میگرفتم بعپ پوشک رو،چون شیر مایع ست،تا وقتی که بچه اون حجم مایعات مصرف میکنه از پوشک گرفتنش واقعا کار سختیه برای هر دونفرتون

حواست باشه که بین از پوشک گرفتن و از شیر گرفتنش حداقل دوماه فاصله بندازی، والا بچه لطمه روحی میبینه ...

عزیزم دختر من شیرخشک میخورد الانم ک شیر پاستوریزه

حواست باشه که بین از پوشک گرفتن و از شیر گرفتنش حداقل دوماه فاصله بندازی، والا بچه لطمه روحی میبینه ...

و اصلا بدون شیر نمیمونه اصلا غذا نمیخوره و فقط گریه میکنه مامان شیررررر 

ی روز خواستم شیر ندم تا غذا بخوره گفتم شیر نداریم دیدم خیلی گریه میکنه گفتم شربت بدم گفت اره شربت خونگی البالو ریختم تو شیشه کمی خورد از اون روز تو خواب گریه میکنه شربتتتتت منم گاهی شربت میدم گاهی شیر

من خیلی زود دارم از پوشک میگیرمش پس

عزيزم شما صلاح بچتونو بهتر ميدونين 

ولي من با چندتا روانشناس كودك صحبت كردم گفتن بهترين سن دوسالو نيم و اگه بچه همكاري نكرد بزارين بزرگتر بشه

ميگفتن خيلي از استرساي دوران نوجواني و جواني از همين رفتاراي اشتباه پدرو مادرا تو دوران كودكي نشأت ميگيره

چونـ بچه هنوز كوچيكه و كنترلش رو مثانش كمه يه وقتم جيش كنه احساس ميكنه چه كار بديه هم استرسي ميشه هم اعتماد بنفسشو از دست ميده

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏