2777
2789
عنوان

بیاید بگید چه خاکی تو سرم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 68 پست

انشالله خوشبخت بشه ومیدونم حرف دورو بریا و فامیل اذیتش می‌کنه این شوهر خالم خیلی دوسش داره حتی بع عقد جلو همه دست مامانو بوسیده و خواهرم و منو بوسیده وعین بچه های خودش میدونه.و مهریه اش هم نصفه خونه و پنج تومن و مکه وکربلا نوشته.خونه رو مامانم میخواسته داده.احترام مامانمو خیلی دارن بچه های خالم و گفتن دوست دارن بجای غریبه مامانم فقط باشه 

من نمیگم مامانم برگرده به بابام میگم کاش یکم دیگه صبر میکرد من حاضر بودم ساپرتش کنم تا وقتیکه یه ادم ...

از کجا میدونی آدم بهتری گیر میومد شاید به یه غریبه بد اخلاق شوهر میکرد که مانع دیدار مامانت با شما میشد شاید الان مامانت خوشبخت بشه چرا انقدر انرژی بد اول کاری برا مادرت میفرستی

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها مرسی که بهم روحیه دادین فردا عقد محضریشه میرم بهش امید بدم چون فقط من بهش نزدیکترم از خاهرای دیگم.دعا کنید مامانم که عمری زندگی شادی نداشته ایندفعه خوشحال باشه و خوب زندگی کنه.دعاش کنید 😢شاید بعد عقد فردا شب اومدم براتون نوشتم که چی شد عقد مامانم

انشالله خوشبخت بشه ومیدونم حرف دورو بریا و فامیل اذیتش می‌کنه این شوهر خالم خیلی دوسش داره حتی بع عق ...

خوب الهی شکر خدا برا مامانت خواسته ببین الان چه قدر پشتوانه پیدا کرده از نظر مالی پشتش گرم شده احترام پیدا کرده شوهرش دوسش داره هیچی بیشتر دل یه زن رو شاد نمیکنه جز این که بدونه تو قلب مردش خونه داره 

شک نکن اگه به بابات بر می گشت تا آخر عمرش مثل یه قاب عکس بی استفاده بود نه احترام داشت نه عشق 

شوهر خاله ات هم که آنقدر با شعور هست احترام مادرت رو.نگه داشته و مهر سنگین براش،بریده 

مطمئن باش با دعای خیر خاله ات که مامانت برا یتیم هاش مادری میکنه زندگی خوبی داره مامانت 

تازه الان دو تا پدر و پشت و پناه داری 

از کجا میدونی آدم بهتری گیر میومد شاید به یه غریبه بد اخلاق شوهر میکرد که مانع دیدار مامانت با شما م ...

راست میگی شاید غریبه بدتر بود ولی شایدم بهتر.ولی در هر حال تو اون خونه ماهم راحتیم انرژی منفی رو به مامانم نمیگم چون از حرفو حدیثا ونیش وکنایه های فامیل میترسم یه خاله قد کوتاه دارم که عین فلفل قرمز هندی میمونه خیلی تنده 

بچه ها مرسی که بهم روحیه دادین فردا عقد محضریشه میرم بهش امید بدم چون فقط من بهش نزدیکترم از خاهرای ...

انشالله از این به بعد سفید بخت بشه مامان گل و صبورت 

فردا حسابی خوشگل کن برو محضر و کلی خوشحالی کن براش 

حتما.بنویس چی شد 

خوب الهی شکر خدا برا مامانت خواسته ببین الان چه قدر پشتوانه پیدا کرده از نظر مالی پشتش گرم شده احترا ...

اره اتفاقا شوهرم گفت داری حال میکنی ها دو تا مامان و دوتا بابا داری حسودیش میشد ولی ته دلم گفتم کاش اخلاق بابا مامانم به همدیگه میخورد همون یکیشو داشتم همه چی داشتم

انشالله از این به بعد سفید بخت بشه مامان گل و صبورت  فردا حسابی خوشگل کن برو محضر و کلی خوشحال ...

فردا به قصد میرم که ارایشش کنم و چادر سفید سرش کنم بریم محضر چون کاراموزی ارایشگری میرم و گفتم هرموقع عروس شدی ارایشت بامنه

راست میگی شاید غریبه بدتر بود ولی شایدم بهتر.ولی در هر حال تو اون خونه ماهم راحتیم انرژی منفی رو به ...

خوب دیگه خودت هم داری میگی شما هم تو.اون خونه راحتی شوهر خاله هم که مامانت رو دوس داره و احترامش میکنه 

دیگه حرف و حدیث خاله و عمو رو ول کن حرف باد هواس تازه اگه کسی حرف مفت زد شما دخترا باید بزنید تو دهنش و.جوابش رو بدید از این به بعد مامانت حسود زیاد داره و خیلی ها چشم دیدن خوشیش رو.ندارن شماها باید پشت مامانت وایستید بزار هر چی میخوان بگن اصل زندگی چیز،دیگه است 

اره اتفاقا شوهرم گفت داری حال میکنی ها دو تا مامان و دوتا بابا داری حسودیش میشد ولی ته دلم گفتم کاش ...

عیب نداره قسمت شما هم این بوده انشالله بقیه اش درست میشه 

خوب دیگه خودت هم داری میگی شما هم تو.اون خونه راحتی شوهر خاله هم که مامانت رو دوس داره و احترامش میک ...

آخ آخ آخ گفتی اولیش همین خاله بزرگترمه که فلفلیه فکرکنم دیگه خونه مامانم نیاد و باهاش حرف نزنه 

فردا به قصد میرم که ارایشش کنم و چادر سفید سرش کنم بریم محضر چون کاراموزی ارایشگری میرم و گفتم هرموق ...

دست گلت درد نکنه دل مامانت شاد شه خدا هم هزار برابر به خودت بر میگردونه

از،این به بعد هم حواست بهش باشه خوشگل بگرده 

آخ آخ آخ گفتی اولیش همین خاله بزرگترمه که فلفلیه فکرکنم دیگه خونه مامانم نیاد و باهاش حرف نزنه 

به درک اصل خوشی مامانته خاله کیلو چنده