من هفته ۲۷ ام چن روز بود حرکتا نی نی خیلی خوب بود ولی الان خیلی ضعیفه و پایین ترین قسمت شکمم ...امکانش هست بچم چرخیده باشه و پاهاش پایین باشه...عادیه؟من خیلی حساس شدم؟کسی بوده بچش بریچ باشه و حسش شبیه من؟
واسه من بریچ پاهاش کامل تو مثانم حس میشه بعضی و قتام بشدت تیر میکشه تمام حرکاتش هم تو اون قسمته واسه مشستن و پاشدن اذیتم دسشوییم میرم زیر دلم بشدت درد میگیره
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
مرسی عزیزم که جواب دادی...منم تقریبا حالتا شما رو دارم فقط واسه این خیلی نگرانش شدم چون چن روز قبل ح ...
خواهش میکنم طبیعی جابجا میشه واسه همونه
چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
از اون لحاظ که از خدامه...ولی نگران تکوناشم...ابجی من وقتی شنید بچش بریچه دیگه تکون نمیخورد که بچه نچرخه سزارین شه اخرم چرخید بچه...ان شالله همون شه که خودت میخوایی
از اون لحاظ که از خدامه...ولی نگران تکوناشم...ابجی من وقتی شنید بچش بریچه دیگه تکون نمیخورد که بچه ن ...
ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد😊