2777
2789
عنوان

گریه ام قطع نمیشه😢

778 بازدید | 40 پست

از سر شب دارم گریه میکنم تا الان.به شوهرم نگا میکنم گریه میکنم دلم براش میسوزه میره سرکار خسته و کوفته😢یاد کارای خوبش میفتم گریه میکنم. نمیدونم دلم گرفته یا پریود شدم اینجوری شدم اولین باره اینقدر گریه میکنم 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

احساساتی شدی منم اینطوریم مگه چیه حالا؟

هلنسا هستم؛ زنی عاشق همسر، با هدف و امیدوار؛ خدایا تصمیم گرفتم مادربشم🦋😍این حس زیبا و بی نظیر رو نصیب من و همه ی آرزومندانش کن🙏🤰🏻💞فرزندی سالم، صالح، زیبا، موفق و سعادتمند😌🍀سپاس ای بخشنده ی مهربان🙏🌾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااا خوب عزیزم همه میرن سرکار

این روزا ک همه مثل خر کار میکنن

میخاستی نره؟

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
مث منی دیشب شروع پریودم بود بود  یعنی گریه نمیکردمااا رسما داشتم عر میزدم😐

الهی خیلی سخته 

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

استاتر بارداری؟

اگر نیستی تست بده شاید بارداری 

من قبل از اینکه بفهمم باردارم تقریبا سه چهار روز قبل برای مورچه هام گریه می کردم بعد فهمیدم باردار شدم هورمونام ریخته بهم 

خیلی حال مزخرف و بدی بود

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))