2777
2789
عنوان

خريد سه دنگ خونه شريكي؟

443 بازدید | 16 پست

چند سال پيش همسرم و پدرش يه خونه شريكي خريدن (سه دنگ سه دنگ)وخواهرشوهرم تو اون خونه زندگي ميكنه و ما هرماه قسط ميديم حالا سر گروني ملك من به همسرم اصرار كردم سه دنگ پدرش رو بخره و بعد از چند ماه حالا پدرشوهرم حاضر شده بفروشه به ما اما مشكل اينجاست كه چند ميليون كم داريم و چند تا راه يكي اينكه من طلاهام رو بفروشم ،دوم من ماشين زير پام رو بفروشم البته در هردو حالت چون من اصرار كردم بايد من اين كسري رو پرداخت كنم حالا به نظرتون من طلا يا ماشينم رو بفروشم يا بيخيال خريد اون سه دنگ بشم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر نميكنم اخه همسرم ميگه خونه ارزون ميشه؟

خونه ارزون نميشه خيالت راحت

ولى طلا گرون ميشه!

اگه الان مستاجرين خب خوبه كه خونه داشته باشين

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
خونه ارزون نميشه خيالت راحت ولى طلا گرون ميشه! اگه الان مستاجرين خب خوبه كه خونه داشته باشين

مستأجر نيستيم خونه داريم اما خواهر شوهرم اونجا ميشينه يه راه هم اينه بگم يا بلند بشه يا پول پيش بده بهمون

مستأجر نيستيم خونه داريم اما خواهر شوهرم اونجا ميشينه يه راه هم اينه بگم يا بلند بشه يا پول پيش بده ...

خدارو خوش نمياد خواهرشوهرتو بلند كنى الان هم چون سه دونگ به اسم پدرشه به اميد پدرش لابد توى اون خونه مونده. 

حالا كه خودتون خونه داريد به نظرم تغييرى توى وضع زندگيتون نديد بهتره ماشين رو خب استفاده ميكنيد اگه بفروشين سختتون ميشه طلا هم كه سرمايه س و داره روزبروز گرونتر ميشه

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
خب  خونه باارزشيه. به نظرم خوبه بخرى. بعدا ميتونى يه ماشين ارزونتر بخرى اگه ماشينت اينقدر مى ...

كسري پول همسرم ٣٥ميليونه بقيه رو داره حالا صبح ميرم بانك اگه وام تونستم ميگيرم نشد ماشين ميفروشم