2777
2789
عنوان

کلینیک نازایی نوید.دکتر صاحب کشاف

| مشاهده متن کامل بحث + 62980 بازدید | 98 پست

آقای دکتر واقعا نمونه کامل یه دکتر کاربلد و عالی هستن ، تشخیص درست ایشون به ما کمک کرد بعد از ۱۱ سال صاحب یچه بشیم ، من تو شهرای دیگه سه بار آی یو ای کرده بودم ، تو تبریز کلینیک میلاد آی وی اف میکرو اینجکشن شدم سه بار انتقال ناموفق داشتم با کلی پولیپ و .. ایشون برای تشخیص علت نامشخص ناباروری من عمل کردن منو ، آندومتریوز گرید ۳ تشخیص داده نشده داشتم ! با ای وی اف بدتر هم شده بود ، بعد از عمل گفتن طی دوره شش ماهه احتمال خیلی زیاد باردار میشی که تو‌ماه سوم باردار شدم، خدا حفظشون کنه، عمر طولانی براشون آرزو دارم 🙏

سلام من رفتم فقط قصد تیغ زدن مردم رو دارند آزمایش های الکی عمل های الکی می‌کنند حالا چه بچه دار شدی ...

چقدر بی انصافین شما، با چی تشخیص بدن مشکل شمارو؟ ما چرا ندیدیم پولکی بودن‌و بچه دارم شدم با عمل ایشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه خانومايي كه ميخوان مامان بشن، منم نظرم اينه كه دكتر پولخوري هست و اصلا علمش بروز نيست، اكثر بيمارستانها دستگاههاشون رو بروز ميكنن اين آقا حتي دستگاهها و روشهاش رو بروز نكرده و با علم قديمي و ٥٠ سال پيش كار ميكنه.

خودم ٨ بار در عرض ٥ سال پيش ايشون ivf و زيفت كه البته منسوخ شده هست انجام دادم ولي دريغ از يه بار مثبت شدن نتيجه بعدش هم بهم گفت بايد جنين اهدائي بگيري من و همسرم قبول نكرديم و كاملا نااميد بوديم تا اينكه يكي از دوستانم دكتر عارفي رو معرفي كرد كه با اصرار دوستم پيش ايشون رفتيم ولي هيچ اميدي نداشتيم چون همسرم اسپرمش اصلا خوب نبود ٦ بار تيكه برداري كرده بود ازش برادر آقاي دكتر كشاف و به هيچ جايي هم نرسيده بود ، خلاصه خداروشكر همون بار اول باردار شدم و بعدشم بچمو بدنيا آوردم . اين آقا هم پول زيادي ازم گرفت هم وقتمو تلف كرد توي ٥ سال و هم كلي دارو وارد بدنم كرد چون هر بار يه پلاستيك پُر پُر بهم دارو ميدادن و هم اينكه با هر بار منفي شدن و نتيجه نگرفتن تمام زندگيمو بهم ريخت

گول اسمشو نخوريد كه ميگن آمريكا درس خونده ايشون ٥٠ ، ٦٠ سال پيش اونجا تحصيل كرده البته در اون زمان دكتر خوبي بودن و شهرتش هم همون موقع بدست آورده ولي اصلا علمش رو بروز نكرده و همش از روشهاي قديمي استفاده ميكنه حتي ivf ايشون با درد شديد همراه هست ( زماني كه داره عمل رو انجام ميده) بعد عمل هم بهتون ميگن مدام راه بريد ، بعد هم از پله هاي كلينيك ايشون بايد بابا و پايين بريد خلاصه اگه قبول نداريد خودتون بريد و امتحان كنيد من به كسي پيشنهاد نميدم البته 

از نظر من پول و وقت و انرژي خودتون رو صرف همچين دكترهاي پولخور و بي وجداني نكنيد و گول نخوريد اگه منم گول نخورده بودم الان ميتونستم براي دومي هم اقدام كنم چون سنم بالا رفته

سلام وقت بخير 

من يكي از كاربرهاي قديمي اينجا هستم 

اما خيلي سال بود فعاليت نداشتم ك رمزمو فراموش كردم

تا امروز ك ب دلايلي اومدم اينجا و اين تاپيك رو ديدم لازم دونستم دوباره عضو شم 

من سال ٨٨ ب اين دكتر مراجع كردم 

پنج سال از ازدواجم ميگذشتم 

مشكلمون آزو اسپرم بودن همسري بود 

خلاصه بعد از طي مراحل روز مطب لاپرا تشخيص دادن 

روز بعد لاپرا شدم و روز بعد ويزيت و آماده براي زيفت 

فكر كنيد من هيچ اطلاعي در اين باره نداشتم و هر چي دكتر گفت انجام داديم 

خلاصه زيفت شدم بعد از ١٩ روز آزماش و من باردار بودم 

خداروشكر ب دنيا آوردم 

بعد از ٥ سال دوباره اقدام كرديم ك حين اقدام 

روزي ك رفتم براي سونو بعد از مصرف آمپولهاي تحريك تخمدان 

يكهو همسرم مريض شد و بستري شد ك نتونست بيوپسي بشه براي نمونه تخمك ما فريز شد تا بعد ك دوباره اومديم و زيفت شدم اما منفي شد اين مراحل براي سال ٩٥ بود 

ديگه نرفتيم 

تا سال ٩٧ اقدام كرديم و من باردار شدم و يك بسته فريز هم برام موند

البته سري هاي قبل ب فريز نرسيد 

بازم خداروشكر

چون فريز داشتم از سال گذشته دوباره اقدام كردم و ان شاءالله هفته ي بعدي بايد برم براي سونو ك انتقالم رو ب اميد خدا انجام بدم 

اينارو گفتم 

چون اكثرا گفتن ك پولكي هست 

درسته هزينه شون خيلي بالاست 

اما دكتر با تجربه اي هست الكي كاري رو انجام نميده 

دكتري ك ب دلت نشست حتما نتيجه ميگيري 

من ب خيليا معرفي كردم و نتيجه گرفتن 

اولا دعا ميكنم كه كسي دچار ناباروري و هيچ درد ديگه اي نشه 

و اگرم شد خداوند بهترين راه رو جلوش قرار بده تا توي اين گروني زحمتش به هدر نره الهي آمين 

اينك در نظر بگيريد تا خدا نخاد برگي از دوخت نمي افته 

موفق باشيد 

توكل بر خدا 

سلام من رفتم دزد هستند منو و شوهرمو  ناقص کردن وقتی ميدونند شوهر من ازواسپرمی چرا منو بردند اتا ...

دقیقا با نظر شما موافقم، صاحب کشاف تجارت خونه ای بیش نیست و بدون هیچ گونه وجدانی یک مدل نسخه برای همه مریض ها میپیچه و مهم نیست چه بلایی سر آدم هایی میاره که خسته از دوا و درمون هستن. منم با ذخیره تخمدان کم لاپاراسکوپی و کوتر تخمدان کرد و اون آمپول های مسخره 3 ماهه رو بهم داد که متاسفانه بعد 3 ماه به شدت پریودیم کم شده بود و ذخیره تخمدانم دیگه نزدیک صفر شد و اصلا فولیکول درست نداشتم و الان مجبورم به فکر تخمک اهدایی باشم. من که فقط شب و روز لعنتش میکنم 

ممکنه روش درمانیش روی بعضی افراد جواب بده ولی کلا هرکسی اونجا رفته ی مدل بهشون نسخه میده همه رو عمل میکنه در حالی که کسی که ذخیره تخمدانش کمه نباید عمل لاپاراسکوپی و کوتر تخمدان بشه و واقعا اسم خودش هم گذاشته دکتر و بخاطر پول سرنوشت آدم ها رو نابود میکنه. من که ازش نمیگذرم و فقط کاری که ازم برمیاد اینه که تو این سایت ها اطلاع رسانی کنم که کسی به سرنوشت من دچار نشه. خدا ازش نگذره دکتر به ظاهر دکتر

سلام وقت بخير  من يكي از كاربرهاي قديمي اينجا هستم  اما خيلي سال بود فعاليت نداشتم ك رمز ...

اینکه شما نتیجه گرفتید دلیلی نمیشه بقیه هم نتیجه بگیرن ممکنه اصلا مشکل شما با بقیه فرق داشته باشه، بزرگترین مشکل این دکتر اینکه که کلا یک روش درمانی ثابت داره و به همه هم اون روش رو میگه در حالی که مشکل آدم ها باهم فرق داره، اینجوری که نیاز نیست بریم دکتر طبق یک متد همه آدم ها میرن جلو

من از خیلی ها اونجا پرسیدم همشون همین بودن: خوردن قرص گلوکوفاژ ، عمل لاپاراسکوپی، زدن آمپول به مدت سه ماه که پریود نشدیم و بعد اقدام به مدت 6 ماه همراه با استفاده از شیاف و آمپول ضد انعقادی

این که نمیشه این روش روی بعضی افراد که ذخیره کمی دارن مثل من کاملا نتیجه عکس داد و همون ذخیره ای که داشتم رو به فنا داد، لطفا اگه واقعا از روش ایشون نتجیه گرفیتد هم اینقدر تبلیغ الکی نکنید، و نظرات منفی رو نفی نکنید، چون اونی که نتیجه نگرفته و حتی اوضاعش بدتر هم شده دیگه نمیتونه به قبل برگرده و کاری بریا خودش  کنه ولی حداقل میتونه به یسری افراد آگاهی بده که اونا به سرنوشت اون دچار نشن ولی باید تبلیغاتی که شما میکنید ی سری افراد دوباره به سرنوشت ما دچار میشن و این خیلی بی انصافیه. یکم وجدان داشته باشید

من نمیگم پیشش اصلا نرید ولی حواستون باشه هرکاری گفت انجام ندید خودتون رو نسپرید بهش قبل هرکاری با چندتا دکتر دیگه مشورت کنید که اگر من کرده بودم این بلا سرم نمیومد

من که واقعا ازش نمیگذرم و واگذارش کردم به خدا که خدا خودش سزاش رو بده پیرمرد احمق و بی وجدان

اینکه شما نتیجه گرفتید دلیلی نمیشه بقیه هم نتیجه بگیرن ممکنه اصلا مشکل شما با بقیه فرق داشته باشه، ب ...

سلام 

اميدوارم خداوند برات معجزه كنه و دامنت سبز شه 

و خداوند اولاد سالم و صالح قسمت شما و تمام منتظرا كنه الهي آمين 

من با نظر شما موافقم

اما اين دليل نميشه نظر عكس در مورد خودم بگم من رفتم و نتيجه گرفتم  الحمدالله 

چ خودم و چ كسايي ك معرفي كرده بودم و نتيجه گرفته بودند 

و چ كسايي ك اونجا آشنا شدم و از نتايجشون باخبر بودم  

و بودند كسايي ك انتقال هم دادند و منفي شدن و بعدش خودشون باردار شدند 

يا اينكه كلا نتيجه نگرفتن و بيخيال شدند و بچه ب سرپرستي گرفتن 

حتي يه خانوم بود ك چند بار پيش ايشون انتقال دادن و منفي شد رفت شهر خودش (زنجان)و اونجا با اولين انتقال بچه دار شد 

و خيلياي ديگه ك نميشه توضيح داد هر كدون ب دلايلي اي نتيجه گرفتن يا نگرفتن از شهرهاي مختلف چون من شمارشون رو ميگرفتم 

٣  هفته پيش  ك رفتم يكي بود ك سرياي قبلش بود از قم ميومد و بعد از پروسه ي درمانش همونطور ك شما عرض كرديد دقيقا مثل مني ك انتقال داشتم بود درمانش  

الان باردار بود 

اين طبيعيه ك مثلا ١٠٠ تا  نتيجه نگيرن يكي نتيجه بگيره يا برعكسش 

اما من از تجربيات خودم گفتم 

حتي شوهر منم آزو بود 

حتي برادر شوهرم هم همين مشكل رو داره 

رفت بيوپسي شد نتيجه + 

اما براي سري بعد ك اقدام كرد و خانومش تخمكشي شد نمونه خودش متاسفانه- شد 

من هميشه ك اينجا رفتم  اول توكل بر خدا كردم و بعد ديدن رو مثبت كردم 

اول خدا و بعد دكتر 

براي شما هم ناراحت شدم ك اين اتفاق برات افتاده ان شاءالله خواست خدا بشه و مادر بشي 

حق داري ك ناراحت بشي 

مشكل شما الان مثل خواهرمه 

ك براي مشكل چشمش دكتر اشتباهي در عملش كرد و نور چشمش كم شد همه جايزالخطاء هستند 

و اين شرايط سخته قبول كردنش 

دعا ميكنم خداوند  بد هيچكس رو نخات آمين 

من خودم الان پريودم سري قبل ك رفتم با اينكه آندومترم عالي بود دكتر صلاح ندوست انتقال رو انجام بده گفت باشه ك آندومتر عاليه اما فاكتورايه ديگه خوب نيست 

چون اولين پريود بعد از تزريق آمپولا بود فكر كنم ميخواست بدن رو روال طبيعي تو بيفته 

خلاصه پريود بعد بايد برم ب اميد خدا 

من اينسري با اينكه الحمدالله بچه دارم خيليا بهم گفتن ك ديونه ام دوباره ميرم زير اينهمه عوارض و بروبيا و گرفتاري 

اما اول دوم و سوم توكلم به خداست و بعد ب دست آقاي دكتر 

ان شاءالله ك زحمتام به هدر نره و خواست خدا باشه اگر به صلاحم هست آمين 

من چون سختي كشيدم حال امثال خودم رو خوب درك ميكنم 

از اولين روزي ك براي سومي اقدام كردم و تو اين پروسه هر جا ك ميرم هر وقت ك دعا ميكنم خيلي ب ياد امثال شماها بودم و هستم  

خدا يار و ياور همه باشه 

ميدونم چقدر اين راه سخته از هزينه بگير تا برسه به استرس و عوارض ها و كلا معضل هاي ك گروبانگيرومن هست 

خداوند بهترين راه و بهترين اشخاص رو جلوتون و جلومون بزاره 

تنتون سالم دلتون شاد باشه هميشه

ان شاءالله هر خيري كه به صلاحمون هست خدا برامون بخاد

الهي آمين 

توكل بر خدا 

التماس دعا 

باسلام دکتر صاحب شکاف پدر مرحوم نوید صاحب کشاف هستند دکتر نوید با سه مدرک دکتری در سن ۲۸ سالگی در امریکا که گفته می‌شود قصد بازگشت به ایران را داشتند بر اثر تصادف که بنظر ساختگی میامده درگذشتند روحش شاد 

اما درخصوص پدر بزرگوارشان در دهه شصت خبری تیتر روزنامه های علمی شد مبنی بر اینکه خانمی بدلیل ناتوانی در نگهداری نطفه دکتر معالج در امریکا برای اولین بار در جهان نطفه را از شکم مادر خارج م در رحم مادر بزرگ قرارداد این عمل با موفقیت روبرو شد و تحول دیگری در درمان نازایی ثبت گردید و در پایان اعلام شد این عمل توسط دکتر حمید صاحب کشاف در امریکا انجام گردید پس از سال‌ها دکتر صدیق پور که عضو هییت علمی دانشگاه بودند و در بیمارستان جواهری خدمت می‌کردند و از پزشکان بسیار مشهور وقتی دفترچه اینجانب را دیدند که مهر پرفسور صاحب کشاف خورده گفتند ایشان کجا مشغول هستند آدرس دادم گفتم برای چه میخواهید فرمودند اگر بپذیرند میخواهم مدتی نزد ایشان شاگردی کنم جالب نیست؟ یعنی استاد بنام در صدد شاگردی ایشان بود پس شک در توانمندی ایشان یعنی انتخاب راه غلط 

ایشان خیلی ها رو امیدوار و خوشحال نمود روح فرزند ش شاد و طول عمر ایشان را خواستارم 

سلام وقت بخير  من يكي از كاربرهاي قديمي اينجا هستم  اما خيلي سال بود فعاليت نداشتم ك رمز ...

سلام تورو‌خدا منم‌میخدام‌ برا اولین‌بار برک‌پیششون‌نتیجع ای داره ی نه