سلام عزیزم منم مثل خودت ناباروری با علت نامشخص بودم من از سال 96 این دکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودم 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی کلینیک نازایی صارم هم رفتم همشون فقط با دیدن ذخیره تخمدانم که 0.2 بودمیگفتن همینه دیگه میگفتن چرا نشستی! همین الانم دیره بدو برو ای وی اف و دنبال تخمک باش! تو داری یائسه میشی و کلی دارو های هورمونی میدادن بهم که بماند که همونا باعث شد سینه م دوتا توده در بیاره!!!! بهم گفتن از بین بو علی و رویان و نوید یکیشو انتخاب کن من نویدو انتخاب کردم و اخرای سال 97 بود رفتیم پیش دکتر صاحب کشاف
اولش کلی برای منو همسر ازمایشو انالیزو اینا نوشت که انجام بدیم گفت درمانتونو دوتایی شروع میکنم گفت اون عدد ذخیره تخمدانم که نگرانت کرده از سرت بیرون کن. اصلا ثابت نشده ست که علت نابروری به اون ربط داشته باشه فعلا هم خیلی زوده که بخوایم حرف ای وی اف بزنیم .....
خلاصه ش کنم برات که خرداد بود که عمل لاپروسکوپی انجام دادم و مشکل اندومتریازم که بنظر خودم علت اصلی ناباروریم بود حل شد و تو عمل معلوم شده بود تخمدانم پلی کیستیکه و یه پلیپ تو رحمم دارم و اصلا کلا یکی از لوله های فالوپم مسدود بوده !!!!! و اینا هیچ کدوم نه تو ازمایش نه تو سونو چه شکمی چه واژینال و چه عکس رنگی معلوم نبود و تو همش همه چی نرمال بود!!!
خلاصه بعد عمل تا 3 ماه امپول میکرورلین زدم که پریود نشم تا اندومترم دوباره ضخیم نشه ولی تو این مدت هم خودم هم همسرم داروهای تقویتی استفاده کردیم بعد سه ماه که رفتم پیشش روند درمان رو عوض کرد و گفت این ماه با رفتن اثر داروها تخمک گذاریت انجام میشه و ما امیدواریم تا 6 ماه به طور طبیعی بارداری اتفاق بیفته برام داروهای جدید و شیاف پروژسترون تجویز کرد
بعد از اون تاریخ یکبار پریود شدم و بارداری انجام نشد ولیییییی ماه بعدش باردار شدم الان اول آذرماهه و نی نی من 5 هفتشههههههه
اینارو نوشتم که بهت بگم صاحب کشاف معجزه نمیکنه ولی کارشو واقعااااااا بلده وقت میزاره و واقعا باتجربه ست و بهت فرصت میده از همه تواناییت برای بارداری طبیعی استفاده کنی و گرنه براش کاری نداشت منو همون اول بفرستع ای وی اف یا زیفت ایشال بزودی توام نتیجه میگیری عزیزم واسه منم دعا کن روندم خوب پیش بره