سلام عزیزم من از سال 96 ایندکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودن 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی ...
سلام
. ببخشید منم مثل شرایط شما بودم وتحت نظر دکتر کشاف.. الان باردارم پنج هفته ام.. هر روز دوتا امپول انوکسان میزنم..به شماهم این امپول رو داده بود؟ تا چند ماهگی باید بزنیم؟
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم شما جدیدا ویزیت شدین با دکتر کشاف؟ منم سه سال مریضشم برای دفعه ۴ ام برام کلومیفن و لتر ...
منظورتون آنتی مولرینه ۴ونیم تو آخرین ازمایشمم که شیش ماه پیش بود به منم دکتر کشاف کلومفین ولترازول برای شیش ماه داد که نشد و من دیگه نرفتم اونجا چون میدونستم بعدش ای وی اف رو پیشنهاد میده اومدم تو شهر خودمون رفتم برای ای وی اف
سلام عزیزم منم مثل خودت ناباروری با علت نامشخص بودم من از سال 96 این دکتر اون دکتر دنبال علت نابارور ...
سلام نارسیس خانم. من پیامهای شما در مورد دکتر صاحب کشاف رو خوندم. منم وضعیتی مشابه شما دارم. دوماه پیش لاپارا کردم و اندومتریوزخفیف داشتم. بهم میکرورلین دادن. شما با کارهایی ک دکتر گفتنبچه دار شدی؟؟ نگرانم. ممنون میشم جوابم رو بدین.
سلام مری جان. میشه بگین چه کارهایی کردین پیش صاحب کشاف و چیا خوردین ؟؟ روند درمانتون رو می گین لطفا. ...
سلام عزیزم.. من لاپراسکوپی کردم. بعدشم فقط متفورمین وفولیک میخوردم.. البته خارجی.. همسرمم اسپیروژن میخورد..
دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️