2777
2789
عنوان

کلینیک نازایی نوید.دکتر صاحب کشاف

| مشاهده متن کامل بحث + 62988 بازدید | 98 پست
سلام عزیزم من از سال 96 ایندکتر اون دکتر دنبال علت ناباروریم بودن 5 تا دکتر مختلف تو تهران رفتم حتی ...

سلام

. ببخشید منم مثل شرایط شما بودم وتحت نظر دکتر کشاف.. الان باردارم پنج هفته ام.. هر روز دوتا امپول انوکسان میزنم..به شماهم این امپول رو داده بود؟ تا چند ماهگی باید بزنیم؟ 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم تو تاپيك ديگه پاسختو دادم من كانديد تخمك اهدائي بودم با تجويز دكتر پاكروش اما به لطف خدا با دا ...

سلام ببخشید منم مشکل تخمک دارم چون تو رشت خانم دکتر مهرافزا خواستم ivfکنم لقاح صورت نگرفت گفتند تخمکت پوچ بودهددیگه همسرم نذاشت برم الان دکتر کشاف برا تخمکتون چیکار کردن ممنون میشم من رو راهنمایی کنید اگه قرصی اینا دادن برا تقویت تخمکتون بگید تشکر

منکه منتظر نتیجم ۶ ماه بهم مهلت داد وگفت میشی نمیدونم والا

عزیزم شما باردار شدی با ۶ ماهت که فرصت داده بود صاحب کشاف؟ 

اخه منم روند درمانم مثل شماست ماه اول که نشدم فعلا

سلام نه عزیزم نشدم و الان میخام ای وی اف کنم

سلام عزیزم

شما جدیدا ویزیت شدین با دکتر کشاف؟

منم سه سال مریضشم

برای دفعه ۴ ام برام کلومیفن و لتروزول داد ولی تهش باید آی وی اف‌بشم

راستی شما ذخیرتون چنده؟

سلام عزیزم شما جدیدا ویزیت شدین با دکتر کشاف؟ منم سه سال مریضشم برای دفعه ۴ ام برام کلومیفن و لتر ...

منظورتون آنتی مولرینه  ۴ونیم تو آخرین ازمایشمم که شیش ماه پیش بود به منم دکتر کشاف کلومفین ولترازول برای شیش ماه داد که نشد و من دیگه نرفتم اونجا چون میدونستم بعدش ای وی اف رو پیشنهاد میده اومدم تو شهر خودمون رفتم برای ای وی اف

منظورتون آنتی مولرینه  ۴ونیم تو آخرین ازمایشمم که شیش ماه پیش بود به منم دکتر کشاف کلومفین ولتر ...

آهان خوب ذخیرتون خوبه

نه سریع نمیره سراغ آی وی اف

شما مشکلتون چیه؟

آندومتریوز یا‌چیز دیگه ای؟

سلام عزیزم منم مثل خودت ناباروری با علت نامشخص بودم من از سال 96 این دکتر اون دکتر دنبال علت نابارور ...

سلام نارسیس خانم. من پیامهای شما در مورد دکتر صاحب کشاف رو خوندم. منم وضعیتی مشابه شما دارم. دو‌ماه پیش لاپارا کردم و اندومتریوزخفیف داشتم. بهم میکرورلین دادن. شما با کارهایی ک دکتر گفتن‌بچه دار شدی؟؟ نگرانم. ممنون میشم جوابم رو بدین.

سلام . ببخشید منم مثل شرایط شما بودم وتحت نظر دکتر کشاف.. الان باردارم پنج هفته ام.. هر روز دوتا ام ...

سلام مری جان. میشه بگین چه کارهایی کردین پیش صاحب کشاف و چیا خوردین ؟؟ روند درمانتون رو می گین لطفا. 

سلام مری جان. میشه بگین چه کارهایی کردین پیش صاحب کشاف و چیا خوردین ؟؟ روند درمانتون رو می گین لطفا. ...

سلام عزیزم.. من لاپراسکوپی کردم. بعدشم فقط متفورمین وفولیک میخوردم.. البته خارجی.. همسرمم اسپیروژن میخورد.. 

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
من ماه پیش لاپرو شدم و فعلا ۳ تا آمپول داده بزنم وبعد عید برم کلینیک چون همه آزمایشات خودم وهمسرم او ...

سلام سیما خانوم. شما با درمانهای صاحب کشاف باردار شدی؟. ممنون میشم جواب بدین.