2777
2789
عنوان

خانما که تجربه زایمان طبیعی دارن زود بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 92 پست

من وقتی رفتم زایشگاه یک ساعت و نیم بعدش بچم به دنیا امد و زایمانم خیلی خوب راحت بود 

موقع زایمان هر وقت دردت گرفت تو ذهنت شروع به شمردن کن وقتی ذهنت مشغول چیز دیگه ای باشه درد کمتر حس می کنی

و نفس های عمیق بکش 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی رفتم زایشگاه یک ساعت و نیم بعدش بچم به دنیا امد و زایمانم خیلی خوب راحت بود  موقع زایم ...

مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم ممنون که گفتی😙

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
من که اهواز و نمیشنایم . ان شالله که بیمارستان خوبی با کادری مجرب هستش. برای ما هم دعا کن گلم

مرسی عزیزم انشالله حتما 🌷

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
اخه واس من یهودی اومد,ولی زیاد.شما از دیروز داری ولی میگی کمه, خیلی ببخشید ولی انگار سفیده ده پونزده ...

نه دقیقا با ترشحاتم فرق داره و مثل سفیده هست خیلی کم نیست شاید چون تازه دارم اماده میشم واسه زایمان شاید بیشتر بشه

من برم دوش بگیرم و ورزش کنم دعا کنید زایمان کنم و درد کمی داشته باشم همتون دعا میکنم ممنون ک راهنماییم کردید خدانگهدار😙😙😙😙

من موقع زایمانم اول می گفتم نمیخوام ب شوهرم بگید بیاد منو ببره,بعد دیدم فایده نداره ذکر صلوات گفتم و ...

عزیزم 😙

اره اونم هست,کی پیشتونه؟ همسرت یا مادرت

همسرم خونه مادرم هم نزدیکم هست