2777
2789

سلام من ۳۷ هفته۵ روزم الان حدود دوساعت درد خفیفی مثل درد پری تو دل و کمرمه البته صبح جوشونده تخم شوید رازیانه چوب دارچین خوردم چون دکترم گفت میخواستم بدونم ممکنه درد زایمان باشه یا درد کاذب یه تیک هم هست دردم البته نزدیکی هم داشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکان درد زایمان هست اگه همش احساس دستشویی داری و حس زور که دست خودت نیست منم دقیقا 37هفته و پنج روز ...

اره دقیقا همین حس رودارم چقدر طول کشید تا دردهاتون شدید شد؟بچتون کامل بود؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
اره اولش همینطوره صبرکن ببین دردات شدید شد برو بیمارستان

خدا کنه دعام کنید لطفا

درد زایمان ریتم داره مدام تکرار می شه می گیره و ول می کنه زمان دردهات رو کاغذ بنویس اگه مدام دردها تکرار و به هم نزدیک می شن درد زایمانه 

و نترس خود درد زایمان هم چند ساعت طول می کشه که به زایمان ختم بشه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

اکر با استراحت رفع نشه دردت ینی درد زایمانه

نه الان که کلی دراز کشیدم هنوز درد دارم

هنوز زوده برای اینکه دهانه رحمتو تحریک کنی   این چ کاراییه میکنی اخه 😐

دکترم گفت گفت بچت کامله هرچه زودتر بیاد بهتره