2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر سطح دانشگاهی،  دانشگاه دولتی سمنان سطح علمی بالا و اساتید خوبی داره....

تعریف از خود نباشه مردم خونگرم کویری داره، البته که همه جا خوب و بد هست....

از لحاظ امنیت شهر خیلی امن و آرومیه...

کلا کم حاشیه س سمنان نسبت به وسعتش...

هوای خیلی گرم بخصوص تابستون....

بر خلاف تهران از همهمه و ترافیک به دوره و زندگی خیلی آروم و ریلکس توش جریان داره....

از لحاظ مراکز تجاری و تفریحی خیلی نميشه روش حساب کرد اما طبیعت چهارفصل بی نظیر داره.جون میده برا گردشگری.

یه سمتش منطقه ییلاقی شهمیرزاد با 20 دقیقه فاصله از شهر،اون سمتش کویر و برهوت با نیم ساعت فاصله.تنوع محیطی ش عالیه.

کلا از نظر برنامه ریزی به همه کارا تو روز میرسی بر خلاف تهران که نصف روز تو. ترافیک و شلوغی درگیری...

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش

شهریه که دانشجو زیاد داره و تو فصل دانشگاه نصف همهمه و شور و حال شهر از طرف این عزیزانه....

با توجه به فاصله کم تا تهران،  حدودا 2/5 ساعت راه، برای تحصیل گزینه خوبیه.

امکانات پزشکی و رفاهیش بد نیست.

رستورانای سنتی عاااااالی...یه کم شکمو هستیم.

شهر پر از بانک.....

البته یه چیزم بگم به گفته کسایی که تو شهرای بزرگی مثل تهران مشهد اصفهان بزرگ شدن  اولش کنار اومدن با شهر ما یه کم سخته. اما بعدش عاشق آرامشش میشن.

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش
بازم بگم؟

عزیزم اگه خودت یا آشناهات قصد داشتن خال یا زگیلشون رو بردارن به من پیام بده.من قراره تو این ماه بیام سمنان کارای خواهرم رو انجام بدم با قیمت خیلیییی استثنایی و کانلا تضمینی برات برمیدارم.