2777
2789

فکر کنم تو وزنهای خیلی بالا این عمل ها رو انجام میدن.به نظر من که اول تلاش کن با رژیم و ورزش کم کنی اگه واقعا نتونستی عمل کن.چون عمل کلی عوارض داره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر اضافه وزن داری؟ عمل راه خوبی نیست راههای جدیدتری وجود داره

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
مثلا چی ،پنجاه کیلو اضافه دارم

اره برا شما خوبه عمل چون بی ام ای بالاست.چرا اسلیو نمیکنی؟ همون عمل که بهاره رهنما کرد.

راستش من دو تا خانوم رو دیدم تو مطب دکتر هر دو عمل کرده بودن یکیش اسلیو یکیش هم با پس.هر دو میگفتن صفرامون دچار مشکل شده و باید درش بیاریم.اونی که بای پس کرده بود یه جوری شده بود انگاربدنش میلرزید ضعف داشت میگفت حتی اب هم لذت نمیده بهم.ولی اونی که اسلیو کرده بود خوشحال بود بنده خدا میگفت ۱۲ تا مانتو خریدم تو یه ماه.خداییش لاغر شده بود

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
همه راهها رو رفتم سه بار سی وپنج کیلو لاغر کردم باز چاق شدم ،۱۱۵ کیلو هستم  قد۱۵۶

درصورت ابتلا به بعضی بیماریها و مصرف بعضی قرص ها عمل براتون انجام نمیدن

یه کم ریسک داره این عمل 

مشاور تغذیه بهترین راهه

چی مثلا

برو پیش دکتر غدد و متابولیسم

من خودم پیش دکتر یوسفی رفتم

آمپول ویکتوزا تحت نظر خودش برام تجویز کرد و تا الان خدارو شکر ۱۰ کیلو کم شدم البته همچنان دارم استفاده میکنم و عوارض عمل رو نداره

خب توی مدتیکه دارو استفاده میکنی بیرون روی داری همچنین بی اشتهایی ولی بعد دیگه عادت میکنی

دکتر گفت ماه دیگه یه آمپول مکمل ویکتوزا میاد که بعد اونو شروع میکنه و با اون تا ۱۵ تا دیگه هم وزن کم میشه سرجمع ۲۰تا ۳۰ کیلو توی ۴ یا ۵ ماه وزن کم میکنی 

علاقه ات به غذاهایی که دوست داشتی هم از بین میره 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
برو پیش دکتر غدد و متابولیسم من خودم پیش دکتر یوسفی رفتم آمپول ویکتوزا تحت نظر خودش برام تجویز کرد ...

این چه آمپولیه عزیزم؟برا چیه؟