2777
2789
عنوان

تب دختر. 9 ماهم..کمکم کنید😢😢😢

91 بازدید | 18 پست

دخترم دندون درمیاره از ساعت 3 تا الان بیداره ولی گریه بیقراری نداره فقط تب داره نمیدونم از ذندونشه یا چیه این تبش..قطره استامینوفن تو یخچال دارم برا 3 ماه پیشه که درش بازشده..چیکار کنم ؟؟میتونم بدم از اون؟؟شوهرمم نیست خونه..تنهام چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام تبش رو چک کنید

پاشویه کنید

((موقع دندون درآوردن  تب کردن تا حدودی طبیعیه ))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تب سنج ندارم..موقع شیرخوردن از دهنش تب رو حس نمیکنم فقط دست و پاش گرمه

حالا شما کاری که گفتم بکن.ولی از فردا حتما حتما تب سنج و استامینوفن پلمپ بشه دو جز جدا نشدنی شما.البته انشالله هیچ وقت لازم نمیشه.ولی احتیاط شرط عقله

وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸
حالا شما کاری که گفتم بکن.ولی از فردا حتما حتما تب سنج و استامینوفن پلمپ بشه دو جز جدا نشدنی شما.الب ...

باشه چشم..تا فردا پاشویه کنم مشکلی پیش نمیاد براش؟؟

خوا هرانه یه چیز بهت بگم امیدوارم ازم دلخور نشی شما که بچه کوچیک داری توی یخچالت باید شیاف استامیتوفن کودکان و قطره یا شربت استامینوفن و شربت بلادونا و سرما خوردگی کودکان و قطره بینی و قطره متتول در بسته و استفاده نشده داشته باشی گلم

باشه چشم..تا فردا پاشویه کنم مشکلی پیش نمیاد براش؟؟

نه انشالله .جایی خوندم جاهای انتهایی بدن رو خیس یا همون نمناک نکنین.حالا نمیدنم چقدر صحت داره.نوشته بود جایی که نبض داره.پشت ارنج پشت زانو و گردن

چرا دیگه ناچارم میگم ببینم میارن

بگو تب سنج دیجیتالی.البته چون راحت تره.اگه اون تب ینج هارو میتونی بخونی هم خوبه.حقیقتا من اونا رو نمیتونم