2777
2789

شاید سال‌ها بعد در یک روز بارانی همدیگر را ملاقات کنیم

و تو بپرسی که آیا هنوز دوستت دارم.

نمی‌گذارم بفهمی، اما حتی اگر تمام باران‌های دنیا مرا غرق کنند، باز هم اگر تو یک روز آفتابی را به من پیشنهاد دهی، آن را رد خواهم کرد.

این یعنی چی بچه ها 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سال‌ها بعد در یک روز بارانی همدیگر را ملاقات کنیمو تو بپرسی که آیا هنوز دوستت دارم.نمی‌گذارم بف ...

این متن یک قطعه‌ی شاعرانه و احساسی‌ست که با زبان استعاری، عمق عشق پنهان و وفاداری درونی را بیان می‌کند. معنی‌اش را می‌توان این‌طور برداشت کرد:

🌧️ باران نماد غم، دلتنگی یا گذر زمان است.  

☀️ روز آفتابی نماد شادی، آرامش یا فرصتی برای شروع دوباره.

در این متن، گوینده می‌گوید:

- شاید سال‌ها بگذرد و در شرایطی غم‌انگیز (روز بارانی) دوباره همدیگر را ببینیم.

- تو از من بپرسی که آیا هنوز دوستت دارم.

- من نمی‌گذارم بفهمی، یعنی احساساتم را پنهان می‌کنم.

- اما در دل، حتی اگر تمام غم‌های دنیا مرا فرا بگیرند، اگر تو بخواهی شادی و آرامش را به من بدهی (روز آفتابی)، من آن را رد می‌کنم.

💔 چرا؟ چون آن شادی بدون عشق تو برایم بی‌ارزش است.  

یعنی: عشق من به تو آن‌قدر عمیق است که حتی شادی بدون تو را نمی‌پذیرم.

این متن پر از احساسات پنهان، وفاداری، و نوعی درد شیرین عاشقانه است. اگر بخوای، می‌تونم برات ادامه‌اش رو بنویسم یا به سبک خودت بازنویسی کنم

از  چت چی بی تی .

از این اجتماع گندیده و ادماش بیزارم)) به امید ندیدن فامیل😉🍻

این متن یک قطعه‌ی شاعرانه و احساسی‌ست که با زبان استعاری، عمق عشق پنهان و وفاداری درونی را بیان می‌ک ...

اینو خواستگارم که جواب منفی بهش دادم فرستاده 🥺🥺🥺🥺

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
یه چیزایی هست داروخانه داره مثل جوراب میپوشی درست میشه البته فقط برای انگشت هست نه کل پا

آره دیدم برای من هنوز کامل رو هم نیومده ،یکیشون زیادی نزدیک شده و چسبیده ،واقعا درمان می کنه،انقد کفش جلو باریک پوشیدم