2777
2789
نه بابا اصلااا انقدر راحته،من که از همون روز اول سرپا بودم.

اینکه میگن بعد زایمان میبرن ریکاوری بعد میان شکم رو فشار میدن و بعدش میگن راه برو، این درسته؟

شنیدم شکمو فشار میدن خیلی دردناکه

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اصلااا انقدر راحته،من که از همون روز اول سرپا بودم.

شوهرم بهم گفت طبیعی دردش زیاده نمیخاد‌ . سزارین کن. 

احساس میکنم جفتش دردناکه،😢

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
سزارین شما چی؟ شمام سزارینت درد نداشت؟

اولی بیهوشی بودم دومی بیحسی، واسه بیهوشی بعدش درد داشتم ولی بیحسی اصلا، شک کردم چرا درد ندارم شکمم چک کردم خالی شده بود  

اولی بیهوشی بودم دومی بیحسی، واسه بیهوشی بعدش درد داشتم ولی بیحسی اصلا، شک کردم چرا درد ندارم شکمم چ ...

اوه بیهوشی خیلی بده 

بعد سزارین بی حسی چی؟ بعد اون درد داشتید ؟

عزیزم قند داشتی اتسولینم زری قند ناشتات چند بود و عوارصی برا نی نی نداشت منم دارم

نه خدا رو شکر بچه ام سالمه من قندم بالا بود خیلی ناشتا 135بودم انسولین میزدم از هشت هفته

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اوه بیهوشی خیلی بده  بعد سزارین بی حسی چی؟ بعد اون درد داشتید ؟

نه زود هم پاهایم از بیحسی دراومد، بعضی ها درد داشتن از دکترت سوال کردم گفت شانسیه اگه بعد از اینکه بیحسی پا رفع شد درد حس نکردی دیگه درد نداری، من درد نداشتم حتی مسکن و شیاف هم استفاده نکردم

نه خدا رو شکر بچه ام سالمه من قندم بالا بود خیلی ناشتا 135بودم انسولین میزدم از هشت هفته

خدارو شکر من قند ناشتام نودو پنجه و هفته بیستو پنج ولی پزشک متخصص غدد خیلی ترسونده منو .بعداز زایمان قندت اومد پایین