2777
2789
وزن بچه چقدر بود دنیا اومد؟ 

دومی منظورته

۱۴۰۰ 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بهم گفت طبیعی دردش زیاده نمیخاد‌ . سزارین کن.  احساس میکنم جفتش دردناکه،😢

نهههه سزارین عالیه پمپ درد بگیری تو بیمارستان که اصلا نمیفهمی اما اگرم نگیری با شیاف دردش خیلی خیلی کم میشه اصن نمیفهمی

من فقط سوند وصل کردن واسم دردناک بود بقیه ش اصلا 

نه عزیزم همون اولی رو میگم که زایمان زودرس شدی

عزیزم اولیم‌زایمان زودرس نبود

اولی که دخترم هست ۳۷ هفته دنیا اومد وزنش ۲۸۰۰ بود

دومی هفته ۲۹ زایمان زودرس شدم وزن ۱۴۰۰

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
عزیزم اولیم‌زایمان زودرس نبود اولی که دخترم هست ۳۷ هفته دنیا اومد وزنش ۲۸۰۰ بود دومی هفته ۲۹ زایما ...

خدا حفظش کنه برات آخه منم ۳۷ هفته کیسه آبم پاره شد ولی خوب چون زودتر دنیا اومد گفتم زایمان زودرسه دیگه.انشاا... این نینی جدید رو‌هم  به سلامت بغل بگیری

خدا حفظش کنه برات آخه منم ۳۷ هفته کیسه آبم پاره شد ولی خوب چون زودتر دنیا اومد گفتم زایمان زودرسه دی ...

۳۷ که کامله فقط وزنش کمه 

خدا حفظش کنه برات آخه منم ۳۷ هفته کیسه آبم پاره شد ولی خوب چون زودتر دنیا اومد گفتم زایمان زودرسه دی ...

ممنون همچنین نی نی شما رو حفظ کنه

نهههه سزارین عالیه پمپ درد بگیری تو بیمارستان که اصلا نمیفهمی اما اگرم نگیری با شیاف دردش خیلی ...

یکی توی پست هاش نوشته بود بعد ریکاوری اومدن شکممو فشششار دادن از درد مردم‌. بعد بهش گفته بودن باید راه بری

برا همین ترسیدم من

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
یکی توی پست هاش نوشته بود بعد ریکاوری اومدن شکممو فشششار دادن از درد مردم‌. بعد بهش گفته بودن باید ر ...

فشار دادن درد داشت اما خیلی کم بود بعضیا اغراق میکنن راه رفتنم همینجور،واقعا قابل تحمل و. لحظه ایه نگران نباش 

۴۰هفته و۳روز طبیعی باآمپول فشار

عزیزم بیو رو خوندم چه داستان جالبی داشتین... خدا نی نی تون رو براتون حفظ کنه. عزیزم منم شنیدم کسانی که اضافه وزن دارن برای بارداری یکم به مشکل میخورن.شما چند کیلو بودین و بعد لاغری چند کیلو شدین؟ من 80 ام و 15 کیلو اضافه وزن دارم متاسفانه... بهترخ قبل اقدام کم کنم نه؟ 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
عزیزم بیو رو خوندم چه داستان جالبی داشتین... خدا نی نی تون رو براتون حفظ کنه. عزیزم منم شنیدم کسانی ...

من ۸۳کیلوبودم خودموبه۶۵رسوندم 

قربونت فدات

امیدت فقط به اون بالایی باشه