دوتا پسرام رو تا پایان هفته ۳۹ نگه داشتم بعد سزارین شدم دخترم هفته ۳۶ بودم یه روز تکوناش ضعیف شد شب رفتم بیمارستان چک کنم گفتن بند ناف دور گردنش پیچیده و یازده شب سزارین کردن وروجک خانوم شیطون نتونست تحمل کنه بیشتر بمونه
۳۸ هفته و چهار روز . طبیعی . درد زیادی نداشتم برای چکاپ رفته بودم دکترم که گفت بیا معاینه ت کنم بعد گفت عههه ۲ فینگر باز شده دهانه رحمت . یه کم هم خونریزی داری برو بستری شو . امپول فشار هم نگرفتم . با بی حسی اپیدورال زایمان کردم
36بچه ام درشت بود کیسه ابم پاره شد نشد طبیعی بیاد سز شدم
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش