2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا پسرام رو تا پایان هفته ۳۹ نگه داشتم بعد سزارین شدم دخترم هفته ۳۶ بودم یه روز تکوناش ضعیف شد شب رفتم بیمارستان چک کنم گفتن بند ناف دور گردنش پیچیده و یازده شب سزارین کردن وروجک خانوم شیطون نتونست تحمل کنه بیشتر بمونه 

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

۳۸ هفته و چهار روز . طبیعی . درد زیادی نداشتم برای چکاپ رفته بودم دکترم که گفت بیا معاینه ت کنم بعد گفت عههه ۲ فینگر باز شده دهانه رحمت . یه کم هم خونریزی داری برو بستری شو . امپول فشار هم نگرفتم . با بی حسی اپیدورال زایمان کردم

36بچه ام درشت بود کیسه ابم پاره شد نشد طبیعی بیاد سز شدم 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دوتا پسرام رو تا پایان هفته ۳۹ نگه داشتم بعد سزارین شدم دخترم هفته ۳۶ بودم یه روز تکوناش ضعیف شد شب ...

مشكلي پيش نيومد هفته ٣٦؟؟؟

اخه ميگن نوزاد نارسه!!!

چند كيلو بود؟

4500

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش