بچه ها من نگفدم همه بلکه گفدم بعضیا....بنظرتون چ دلیلی داره ی دختر خجالتی و اروم بعد مزدوج شدن انقدر بی چشم و رو بشه ؟؟ ممکنه بخاطر محدودیتها و سفت و سخت گیری های تو خونه پدرشون همچین بشن؟؟؟ من نمیگم تغییر خوب نیست بلکه منظورمه دیگه نباااااید فراترازحد رفتارای زننده از خودش بروز بده دیروز عروسی بودم اصن کپ کردم وقتی رفتارای زن پسرداییمو دیدم دوستمم اونجا بود که اتفاقا مجرده بعد زن پسرداییم با عرض پوزش😓😓 هی دوستمو دست مالی میکرد و هی(ببخشید رومم نمیشه بگم) دست میکرد تو سو*ین دوستم و هی میگفت ببین من چقدر سفیدم و طرف کیف میکنه نه مثه تو ک سیاهی و چاقی ....و ی عالمه حرفای رکیک و مثبت ۱۸ ک واقعا زشتع ب ی دختر مجرد گفت شما بنظرتون چرا اینکارو میکنه درصورتی ک خونه باباش خیلی رفتاراش سنگین بود و خیلی هم خجالتی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احتمالا یه چیزی زده بوده :)) والا ایت رفتارها فقط مال زنهای خیلی خیلی سطح پایین یا زنهای خیابونیه به ازدواج ربط نداره فکر نکنم
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/