2777
2789

یه شرکت مد یا طراحی لباس میزنه و جمره میاره سرکار 

و یه پسر خوشتیپ هم میارهکنارش ب این امید که سرکان جمره از هم جدا کنه 

ک موفق نمیشه ولی همون پسر میشه عشق ساغر

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗

ایلول عاشق یه پلیسی میشه و با هم دوست میشه و درواقع قسمت اخر عروسی ایلول و اون پسره هست

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان پدرواقعی سرکان و دافنه میاد از نازان اخاذی میکنه 

و خب اون کپی بدابر اصل کمال ک عوضی ب تمام معناس

اهان پدرواقعی سرکان و دافنه میاد از نازان اخاذی میکنه  و خب اون کپی بدابر اصل کمال ک عوضی ب تم ...

میخواد ب ساغر تجاوز کنه 

ساغر هز دستش فرار میکنه تو بالکن خونش میخواد ساغر بغل کنه ساغر حا خالی میده و اون پرت میشه پایینو میمیره 

اینجا سوگول از گونی حامله هست و بچس دختره 

زنگ میزنه ک دخترا بیان کمکش 

خلاصه بعد یه مدت جرمش افشا میشه ب جرم قتل نیخوان بندازنشون زندان ولی قرار میزهرن اسم سوگول نیارن از سوگول خم میخوان بخاطر بچش خودشو قاطی نکنه 

همون روز ک میخوان بگیرنشون سوگول نمیتونه تحمل کنه 

سوار ماشینشون میکنه و فراریشون میده و پلیس دنبالشون میکنه و تصادف میکنن

غمنگیز ترین جای فیلم وقتیه ک سوگول میمیره 

دخترش البته دنیا میاره 

بعد با تک تکشون صحبت میکنه و میمیره 

گونی هم دخترا رو مقصر مرگ سوگول میدوته اثلا ملاقاتیشون تو زندان نمیره و ننیزاره دخترش ببینن 

ک قسمت اخر باهاشون اشتی میکنه

قتل كي؟

پدر سرکان ودافنه 

نمیگن ساغر کشتش همشون با هم گردن میگیرن 

هرچند ک ساغر نکشته خودش پرت میشه 

ولی چون بلندش میکنن و خاکش میکنن و... مجرم مبشن 

راستی نازان هم کمکشون میکنه تو مخفی کردن جنازه و..