2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😨😨😨دافنه چی میشه؟

دافنه هم تو دانشگاه با یه پسر خیییلی مثبت اشنا میشه و پسره خیییلی خرخونه و عاشق دافنه میشه و کلا دافنه ادم میکنه

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗

قبل از اینکه برن دانشگاه یه اگهی میزنن ک فلانی دنبال نوش میگرده 

و اون شخص فوووق اعاده پولداره و نوش تو یتیم خونه گذاشتن سالها قبل و تنها وارث اون پیرمرده

مارال نیره خودش معرفی میکنه 

اون پیرمرده هم تا مارال میبینه عاشق مارالمیشه و بدون تست دی ان ای میگه اون نومه

میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟  میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗

خللصه مارال نیشه جز پولدارترین فرد استانبول 

تو روزی ک میخوان معرفیش کنن ب همه ب عنوان نوه این شخص 

تو وسایل ب اصطلاح باباش یه عکس و نانه پیدا میکنه و وقتی میخونه میفهمه معشوقه باباش مادرش نبوده و هکس هم ک میبینه تو عکس کسی نبوده جز بانوووو مادر ساغر 

درواقع اون نوه گمشده ساغر بوده و نه مارال 

مارال میخواد ب ساغر بگم ولی زهرا زن بابای سوگول نمیزاره و مارالم ک عشق پوله نمیگه و تا سال دوم دانشگاه همینطور با پولداریش کیف و میکنه و ب دوستاش میرسونه البته 

خلاصه پسر برادر پدربزرگ مارال درواقع پدربزرگ ساغر میفهمه نوه واقعی ساغره و بهش نیگه 

و همه بانارال قطع رابطه میکنه و.... 

ولی اخر سر همهبا هم رفیق میشن و مثل خواهر برمیگردن بهم

قبل از اون هم بگم که نازان بعد یه مدت ک سختی میکشه و فقز احساس میکنه ادم خوبی نیشه و با دخترا خوبمیشه ولی دوباره بهش ارث میرسه و پولدار میشه خونه دیوار ب دیوار مارال اینا میخره