2777
2789
عنوان

زگیل کمککککک

252 بازدید | 36 پست

سلام من یه نوزاد دو ماهه دارم پدرشوهر مادر شوهرم ویروس زگیل دارن صورتهاشون پر از زگیلهای ریزه جوری که از نزدیک دیده میشه به من و شوهرم هم سرایت کرده چکار کنم بچه م نگیره دارم دیوونه میشم بعد دنیا اومدن بچم که بدن خودم زگیل ها رو نشون داد متوجه شدم از اوناست اگه از اول میدونستم باهاشون هر دفعه روبوسی نمیکردم یا شاید اصلا بچه نمیاوردم به این دنیا خیلی ویروس بدیه به درمان مقاومه درمان هم بشه زگیل ها از بین میره ولی ویروسش هست و منتقل میشه من خیلی خودم و شوهرم مراقبیم چکار کنم از اونا نگیره نمیتونمم رفت و آمد نکنم هم به بچه خیلی وابسته هستن هم شوهرم به خانوادش خیلی وابستس دارم دیوونه میشم 

ای وای چه شرایط سختی.نمیتونی بگی روبوسی نکنن؟؟؟بگودکترگفته بچه پوستش حساسه اذیت میشه لطفابوسش نکنید

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با قاطعیت بگید که بچه رو نبوسن  

گفتم نبوسین ولی گاهی یواشکی میبوسن بیشتر هم از دست و پاش میبوسن فقط که صورت نیس از هرجای بدن منتقل میشه ضمن اینکه خودشون هم نمیدونن زگیل دارن و اگرم بگم جنگ میشه از همه بدتر هم شوهر خودم .  

ای وای چه شرایط سختی.نمیتونی بگی روبوسی نکنن؟؟؟بگودکترگفته بچه پوستش حساسه اذیت میشه لطفابوسش نکنید

گفتم نبوسین ولی گاهی یواشکی میبوسن بیشتر هم از دست و پاش میبوسن فقط که صورت نیس از هرجای بدن منتقل میشه ضمن اینکه خودشون هم نمیدونن زگیل دارن و اگرم بگم جنگ میشه از همه بدتر هم شوهر خودم .  

ببین پنبه اغشته ب سرکه سیب باچسب بچشبون روشون واب نزن ب زگیلا میرن جاشونم نمیمونه

مرسی انجام میدم ولی این شاید زگیل رو از بین ببره اما ویروسش میمونه من ناراحتیم اینکه به بچم ندن

وای چه وحشتناک, قاطع بهشون بگو,سلامتی بچته شوخی نیست که, تازه آدم سالمش نباید بچع رو ببوسه

اونوقت باید با شوهرم هر روز دعوا داشته باشم نمیدونی چجوری زندگی رو زهر مارم میکنه کلا خانواده وحشتناکی داره گاهی دلم میخاد خودم و بچم رو بکشم 😢😭

مرسی انجام میدم ولی این شاید زگیل رو از بین ببره اما ویروسش میمونه من ناراحتیم اینکه به بچم ندن

ازبین میبره ویتامین دی ک بخوری کلاویروسشم ازبین میره میتونین قارچ شیتاکه بخورین

اونوقت باید با شوهرم هر روز دعوا داشته باشم نمیدونی چجوری زندگی رو زهر مارم میکنه کلا خانواده وحشتنا ...

دعوا نکن, با شوهرت حرف بزن راضی اش کن که با مامانشینا حرف بزنه ,اون بگه اولادشونه فرق داره 

هر چیز که در جستن آنی آنی!

به نظرم برو دکتر پوست شرایطتو بگو. احتمالا میگه اونا هم بیان مدوا بشن اگرم پزشک ببینه نمیان میگه از دارویی که خودت استفاده میکنی به اونا هم بده.

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
دعوا نکن, با شوهرت حرف بزن راضی اش کن که با مامانشینا حرف بزنه ,اون بگه اولادشونه فرق داره 

شوهرم جلوی اونا لال و کر و کوره اولا که بهش برمیخوره که چرا به اونا ربط میدی خودت مریضی بعدشم تو ظاهر بمن میگه حرف میزنم ولی هیچوقت این کارو نمیکنه که مبادا اونا ناراحت بشن 

به نظرم برو دکتر پوست شرایطتو بگو. احتمالا میگه اونا هم بیان مدوا بشن اگرم پزشک ببینه نمیان میگه از ...

دارو فقط ویتامین دادن مقاومت بدنم بره بالا و چاره ش کرایو هست که حضوریه