سلام من یه نوزاد دو ماهه دارم پدرشوهر مادر شوهرم ویروس زگیل دارن صورتهاشون پر از زگیلهای ریزه جوری که از نزدیک دیده میشه به من و شوهرم هم سرایت کرده چکار کنم بچه م نگیره دارم دیوونه میشم بعد دنیا اومدن بچم که بدن خودم زگیل ها رو نشون داد متوجه شدم از اوناست اگه از اول میدونستم باهاشون هر دفعه روبوسی نمیکردم یا شاید اصلا بچه نمیاوردم به این دنیا خیلی ویروس بدیه به درمان مقاومه درمان هم بشه زگیل ها از بین میره ولی ویروسش هست و منتقل میشه من خیلی خودم و شوهرم مراقبیم چکار کنم از اونا نگیره نمیتونمم رفت و آمد نکنم هم به بچه خیلی وابسته هستن هم شوهرم به خانوادش خیلی وابستس دارم دیوونه میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم نبوسین ولی گاهی یواشکی میبوسن بیشتر هم از دست و پاش میبوسن فقط که صورت نیس از هرجای بدن منتقل میشه ضمن اینکه خودشون هم نمیدونن زگیل دارن و اگرم بگم جنگ میشه از همه بدتر هم شوهر خودم .
ای وای چه شرایط سختی.نمیتونی بگی روبوسی نکنن؟؟؟بگودکترگفته بچه پوستش حساسه اذیت میشه لطفابوسش نکنید
گفتم نبوسین ولی گاهی یواشکی میبوسن بیشتر هم از دست و پاش میبوسن فقط که صورت نیس از هرجای بدن منتقل میشه ضمن اینکه خودشون هم نمیدونن زگیل دارن و اگرم بگم جنگ میشه از همه بدتر هم شوهر خودم .
دعوا نکن, با شوهرت حرف بزن راضی اش کن که با مامانشینا حرف بزنه ,اون بگه اولادشونه فرق داره
شوهرم جلوی اونا لال و کر و کوره اولا که بهش برمیخوره که چرا به اونا ربط میدی خودت مریضی بعدشم تو ظاهر بمن میگه حرف میزنم ولی هیچوقت این کارو نمیکنه که مبادا اونا ناراحت بشن