2777
2789
عنوان

دختر سه ماهشه همش خوابه

1217 بازدید | 33 پست

سلام دخترم سه ماهشه همش خوابه خیلی نگرانم بیدارش میکنم شیر بخوره گریه میکنه چرا بیدارش کردم و زود خوابش میبره چکار کنم به نظرتون دکتر مغز کوکان ببرمش ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید قندش پایینه یه دکتر ببرش 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

عزیزم کوچولوها میخوابن دیگه 

اگر از نظر خون و آهن و تیروئیدش مطمئنی 

هیچ مشکلی نداره

پسر من تیروئید داشت همش خواب بود اصلا گریه نمی کرد البته همن روزای اول تولدش تا یک ماهگی 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

شیر خشک میدی یا شیر خودت ?

بیدار میکنی شیر میخوره یا نه?

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
کم کاری تیرویید چه علایمی تو نوزاد داره میگی عزیزم ؟؟

گریه نمی کنه اصلا بی سرو صدا و خوابه و خیلی کم حرکت می کنه اینا علائم پسرم بود 

خدا بهم رحم کرد معجزه کرد که پسرم خوب شد خیلی روزای بدی بود 

وگرنه اگر دیر درمان بشه عقب ماندگی ذهنی میاره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم کوچولوها میخوابن دیگه  اگر از نظر خون و آهن و تیروئیدش مطمئنی  هیچ مشکلی نداره ...

عزیزم واسه  تیروئیدش دارو بهش دادی؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**