2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 33 پست
خب گیر الکی نده یکم با منطق و با فکر حرف بزن. الان مثلا اون کیک رو میگفتی من خیلی برام راحتر بود برم ...

درست میگین ولی اون لحظه خون به مغزم نمیرسه و یه چیزی میگم . خیلی سخته بتونم جلو دهنمو بگیرم

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
صبر و گذشت داشته باشین.من و همسرم وقتی از ی چیزی ناراحتیم پیش هم نمیمونیم تا وقتی ک آروم بشیم برا ه ...

خوش به حالتون که انقدر صبر دارین. کاش منم زود جوش نبودم. همیشه حسرت کسایی رو میخورم که ارامش دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید واقعا بخوای که تغییر کنی... یعنی واقعا تصمیم بگیر. نگو یه چیزایی میگم و نمیتونم جلوی خودمو بگیر ...

ممنونم از راهنماییت سعی خودمو میکنم  

درست میگین ولی اون لحظه خون به مغزم نمیرسه و یه چیزی میگم . خیلی سخته بتونم جلو دهنمو بگیرم

خب تمرین کن اون لحظه یه نگاه عمیق بنداز سکوت کن. فاصله رو با حرفات زیاد نکن. اینجوری همسرت میفهمه چه خانم باشعوری داره ارزشت میره بالاتر

خب همون میخوام ببینم چه راهکاری

بهترین راهکار احترام گذاشتن به شوهره یعنی ما حق نداریم هرحرفی به شوهر بزنیم وشخصیتش را خرد کنیم چون دیگر او نمی تونه برای ما تکیه گاه خوبی باشه واگر درکارهمسرایرادی دیدیم خیلی با نرمی ومهربانی تذکر بدهیم.

خیلی خانمانه وقتی اومد آشتی ببوسش.یه دفه این راه حلرو امتحان کن بیا اینحا نتیجه رو بگو

ممنون از راهنماییت سعی خودمو میکنم

خوش به حالتون که انقدر صبر دارین. کاش منم زود جوش نبودم. همیشه حسرت کسایی رو میخورم که ارامش دارن

منم خیلی زود رنجم و زودم جوش میارم.ولی همسرم صبوره

براهمین از اول عقدمون تصمیم گرفتیم وقتایی ک ناراحتیم ی روز از هم دور باشیم و تا آروم نشدیم باهم حرف نزنیم

بهترین راهکار احترام گذاشتن به شوهره یعنی ما حق نداریم هرحرفی به شوهر بزنیم وشخصیتش را خرد کنیم چون ...

ممنون از راهنماییت

منم خیلی زود رنجم و زودم جوش میارم.ولی همسرم صبوره براهمین از اول عقدمون تصمیم گرفتیم وقتایی ک نارا ...

منم همسرم خیییلی صبوره قبلنا هیییچی نمیگفت. ولی الان اونم از حرصش یه چیزایی میگه. ولی من خیییلی زود عصبانی میشم. اصلا دوست ندارم این وضعو.