2777
2789
عنوان

حق با کیه؟؟

182 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها . میشه یکم راهنماییم کنین. من با همسرم که دعوام میشه اصلا متوجه نمیشم چی دارم بهش میگم و کلی منت سرش میذارم و حرصش میدم. قبلنا چیزی نمیگفت ولی الان دیگه اونم حرف میزنه بهم. مثلا دیشب تولدش بود براش کیک پختم کلی ام خوش گذشت و خندیدیم. امروز دعوامون شد خب بهش که فکر میکنم واقعا سر یه چیز بیخود ولی در هر صورت دعوامون شد و من بش گفتم تو منو فلان جا نمیبری که یه وقت چیزی ازت نخوام بخری اونم برگشت گفت مردم برای تولد میرن کیک سفارش میدن ولی تو نشستی پختی. من خیلی ناراحت شدم و از حرصم بهش کلی بدو بیراه گفتم و خلاصه اونم یه سری چیزا گفت. ولی بعد اومده عذرخواهی که تو منو عصبانی میکنی یه چیزی میگم. وگرنه من دوست دارمو از حرصم اون حرفارو زدم و اینا... ولی من دلم صاف نمیشه باهاش و فعلا باهاش قهرم. با اینکه میدونم خودمم مقصرم خیلی ولی ازش به دل میگیرم و توقع دارم اون به من ناراحتی نکنه و حرفی نزنه. تو رو خدا یکم راهنماییم کنین تا زندگیم بهتر بشه. جدیدن خیلی بهم گیر میدیم. حتی شده بهم گفتیم ازت خسته شدم ازت بدم میاد . ولی من این اوضاع رو دوست ندارم. چی کار کنم ....

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب باید کیک میخریذی وقتی خونگی دوس نداره

دوست داره. تازه من بهش شب قبلش بیرون شام دادم برا تولدش. و قرار بود رفتیم خونه مامانش کیک بخریم ببریم

خب گیر الکی نده یکم با منطق و با فکر حرف بزن. الان مثلا اون کیک رو میگفتی من خیلی برام راحتر بود برم آماده بخرم.یکم به فکر زحمات تو بودم پولی که با زحمت به دست میاری قدر میدونم

اگه حست میگه مقصر خودتی که رو خودت کار کن نزار دعواهاتون بیشتر بشه واین حرفام عادی بشه واستون...مردا تو عصبانیت همه چی میگن...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

صبر و گذشت داشته باشین.من و همسرم وقتی از ی چیزی ناراحتیم پیش هم نمیمونیم تا وقتی ک آروم بشیم

برا همین هیچوخ بهم بی احترامی نکردیم

بضی وقتا شده شوهرم ناراحت بوده ی پیامای بد داده،من جوابشو ندادم با اینکه دلخور میشدم

شما دوس داري شوهرت فقط كوتاه بياد ؟؟؟

وقتی من ناراحتی میکنم از یه چیزی میتونه بهم بگه باشه من مثلا بعدم میبرمت فلان جا حالا اصلا الکی برای اروم کردن من ولی نمیگه اصلا. میگه نمیتونم دیگه یا دیگه نمیشه رفت.

حرفش چقدر زشت بود  ولی تجربه ثابت کرده مردا وقتی خیلی رو مخش‌ون راه میری زشت ترین هارو میگن ش ...

اره واقعا

باید واقعا بخوای که تغییر کنی... یعنی واقعا تصمیم بگیر. نگو یه چیزایی میگم و نمیتونم جلوی خودمو بگیرم. هروقت دعوا میکنی بگو آخرش چیه؟ تا کجا پیش میری؟ اون وقت میبینی که تو که شوهرت و دوست داری و دعواهای الکیه، خدای نکرده نمیخوای جدا بشی،  پس حرفای الکی زدن د دعوای الکی بیفایده است.

در ضمن هیچ وقت دنبال مقصر و حق به جانب نباش، چون این موضوع فقط عصبیت میکنه .هر وقت ناراحت شدی به تهش فکر کن ، بگو چیکار میخوای بکنی؟؟ مثلا همسرم این حرف و زد. خوب الان تو چه میکنی، به خاطر این حرف جدا میشی؟؟ داد میزنی؟ بعدش متوجه میشی نصف دعواها اصلا ارزش ندارن.

اینا رو مشاور به من گفته، منم انجام دادم. بسیار موثر بود. 

یه مقدار خویشتنداری را درخودتون رشدبدیدومثل بچه های دبستانی با هم برخوردنکنیدسعی کنیدبرای رشدعقلی خو ...

خب همون میخوام ببینم چه راهکاری