2777
2789
عزیزم اونقدری اطلاعت ندارم که بدردت بخوره ها فقط در همین حد میدونستم تا مهرماه

عزیزم منظورت از این "تامهرماه" چیه؟ مگه راجع به برنامه ی خودت صحبت نمیکردی؟؟ این مهرماه چیه ؟؟

من خودم چون تجربی بودم از کتابای تخصصی ریاضی اطلاعی ندارم،کتابای خودم ک ریاضی جامع مهروماه و فیزیک گ ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت

من صبح رفتم یه کتابفروشی که دست دوم میفروشه

بعد یه کتاب به اسم ریاضیات تجربی گرفتم از مهروماه. نوشته هفت کتاب در یک کتاب 

میخواستم عکسشو برات بذارم رفتم از نت بگیرم دیدم هیچکدوم از عکسای نت شبیه عکس کتاب من نیست. اونی که من گرفتم چاپ 91 هست بخدا ازبس از دست ایین قدیم جدیدیا گیج شدم هی میرم قدیمی میگیرم. خلاصه اینکه نتونستم عکس برات بذارم. یعنی خیلی تغییر کرده ؟؟؟ یا این کتاب ک گرفتم کتاب خوبیه الان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون چاپش یکم قدیمی تر پیدا نکردی کنکور چیزی نیش ک بخوای بخاطرش خودتو خیلی اذیت کنی چون توی دان ...

اره عزیزم کتابش جلدش زردو نارنجیه. عکس دو تا تاسم روشه!

اتفاقا الان دارم میرم دنبال علاقم

تو 30 سالگیییی

خیلی سردرگمم خدا کنه زودتر بیفتم رو غلتک ببینم میخا چیکار کنم اصن. شما خودتون کنکور دادی امسال عزیزم؟ قبول شدی بسلامتی؟

اره عزیزم کتابش جلدش زردو نارنجیه. عکس دو تا تاسم روشه! اتفاقا الان دارم میرم دنبال علاقم تو 30 سا ...

درسته همونه کتابش

چقد خوب موفق باشی باید خارج از دانشگاه خودت هم دنبال رشتت بری و در موردش یادبگیری کتاب های مرتبط سایت مقاله و کلاس های اموزشگاه ها

چقد خووووب و عالی انرژی میگیرم آدمای با اراده رو میبینم

من سال پیش کنکور دادم هوشبری میخونم

درسته همونه کتابش چقد خوب موفق باشی باید خارج از دانشگاه خودت هم دنبال رشتت بری و در موردش یادبگیری ...

چقد عالی عزیزم ان شاالله همیشه موفق باشی. خیلی کمکم کردی. منم میخام به امید خدا اگر خدا کمکم کنه برای داروسازی بخونم. خیلی رتبم باید خوب بشه. خدا کمک کنه فقط. بعد این همه سال تا من یادم بیاد درسای اختصاصی چی بودن......  

رشتت چیه؟؟؟

من رشتم چیه؟؟

من دبیرستان ریاضی بودم الان میخام به امید خدا برای تجربی شرکت کنم

حتما برنامه ریزی بکن،بودجه بندی هر درس و ببین و بر اساس اون میزان خوندن هر درس و مبحث رو تنظیم کن،سر ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

اره همینکارو میکنم توکل بخدا.

دستت درد نکنه گلم  

عزیز برا ریاضی نه جزوه دارم نه هیچی یادمه برا فیزیکم همینطور  شیمی هم همینطور  هندسه هم ...

ببین برای ریاضی خیلی سبز بگیر چون ساده تر توضیح داده برای شما که از فضا دور بودی مناسب تره فلا اصلا سراغ مهد و ماه نرو

فییزیک گاج نقره ای بگیر یا اگر رو درسنامه تاکیید بیشتری داری مبتکران شهریاریو بگیر که به زبان ساده توضیح داده

برای شیمی مبتکران بگیر 

برای زیست فکر کنم خیلی سبز یا نشر الگو مناسب شما باشه البته نشرالگو درسنامه هاش زیاد جالب نیست.بیشتر متن کتابو بخون 

دینی گاج نقره ای

عربی مهر و ماه

ادبیات ۵ گنج

زبان مبتکران شهاب اناری

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
ببین برای ریاضی خیلی سبز بگیر چون ساده تر توضیح داده برای شما که از فضا دور بودی مناسب تره فلا اصلا ...

مررررسسیییی عزیز دلم خیلی لطف کردیییی

من شال 84 دیپلم گرفتم. الان ارشد زبان  دارم. رفتم کتابارو گرفتم بعد که خوندم دیدم نه جزوه ای نه هیچی ندارم که نکته داشته باشه دیگه به فکر افتادم که کتاب اموزشی بگیرم. صبحی رفتم از این دست دوم فروشیا کتاب خیلی سبزرو نگا کردم نمیدونم من درست نگاه نکردم یا اشتباه کردم فکر کردم اصن اموزشی نیست و مثل مجموعه تسته دیگه دیدم مهروماه نکته داره اونو گرفتم. ولی یادکه زمان ما قلم چی یه کتابای سبز داشت برای اموزشیا. دنیال همچین کتاباییم. تازه این نظام قدیم جدید هم که گیجم کرده . الان این انتشاراتیایی که شما نام بردین برای نظام قدیم هم دارن دیگه؟؟ وای خدا خیلی نگرانم

مررررسسیییی عزیز دلم خیلی لطف کردیییی من شال 84 دیپلم گرفتم. الان ارشد زبان  دارم. رفتم کتابار ...

آره عزیزم من برای نظام قدیمو گفتم.

ببین یه روز برو کتابفروشی بگو جامع ریاضی خیلی سبزو میخووای توشو ببین کامل درسنامه داره خیلیم ساده توضیح داده درسنامه مهر و ماه سنگینه به نظرم طرفش نرو.اول خیلی سبزو کار کن از پسش براومدی برو تست مهر و ماه بزن.

کتابای قلمچیم زیاد جالب نیست خیلی کتابای بهتر از اونا هست.فقط برای زیست آبی قلمچی بگیر تستاشو بزن اون خوبه.سعی کن سراغ کنکورای سال ۹۰ به بعد بری قدیمیارو اصلا حل نکن.

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
آره عزیزم من برای نظام قدیمو گفتم. ببین یه روز برو کتابفروشی بگو جامع ریاضی خیلی سبزو میخووای توشو ...

دستت درد نکنه عزیزم. الهی خیر ببینی ان شاالله همون شنبه میرم خیلی سبز ارو برای ریاضی و فیزیک میگیرم چون بیشتر نگران این دوتا درسم. توکل بخدا. خیلی لطف کردی گلم