2777
2789

عزیزم شعار نمیدم همه اینایی ک میگم تجربس و روزی بهشون پی میبری

مهم ترین چیز کتاب باید اول کتاب رو مسلط بشی،همه مثال و تمرین و هرچی داره رو خوب باد بگیری کنکور اصلش از کتاب درسی هر وقت کتاب رو مسلط شدی شروع کن به تست زدن و کمک گرفتن از کتاب کمکی 

برای عمومی ادبیات موضوعی گاج نقره ای

دینی هم گاج نقره ای

زبان مبتکران شهاب اناری

عربی هم گاج خوبه

شیمی اگه سطحت بالاس مبتکران اگه متوسط یا پایه ای مهروماه جامع عاااالیه

فیزیک گاج هم کتاب خوبیه

برنامه ریزی و هدف داشته باش و خودتو متکی به جزوه و کتاب کمکی نکن

موفق باشی

میگن ک نظام جدید خیلی سخت شده  ک

اری بسیار سخت است .

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن این قدیم و جدید گیج کرده منو الان شما منظوتون سال چاپ کتابا بود؟؟ منم زیستام برای سال 93 و این ...

عزیزم  خودم میخوام مهر بقیه پیشمو بخونم منطورم کتابای پیش تا چاپ 96 97 هستن سال اینده مقطعی به اسم پیش دانشگاهی وجود نداره میشه اسمش سال دوازدهم یا دوره دوم متوسطه من خودم اطلاعاتم کامل نیس فقط میدونم باید 98 کنکور بدم وگرنه بیچاره میشم با کتابای جدیددرضمن یکی امروز بهم گفت میتونی بری تو سایت سنجش بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته کنی و کنکور ندی

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   
عزیزم شعار نمیدم همه اینایی ک میگم تجربس و روزی بهشون پی میبری مهم ترین چیز کتاب باید اول کتاب رو م ...

مررررررسیییعزیز دلم ممنونم از راهنماییت

برای ریاضی و فیزیک چی؟

من نظا قدیمم

الان این انتشاراتی هایی که شما معرفی کردین رو باید چاپ چ سالیشون رو بگیرم ک نظام جدید نباشن؟

عزیزم  خودم میخوام مهر بقیه پیشمو بخونم منطورم کتابای پیش تا چاپ 96 97 هستن سال اینده مقطعی به ...

جدی؟؟

مگه میشه ؟؟

من رشتم ریاضی بوده ولی برای تجربی میخام شرکت کنم 

چی میشه اونوقت؟؟

نرفتی ببینی چیه ماجرا؟؟

چرا عزیزم ولی اگه کنکور 98 رو شرکت نکنی باید سال 99 کتابای بچه های یازدهم اینا رو بخونی که کلی زیستش ...

یعنی سخت تر شده ؟ 

اکه امسال شرکت کنم از  کتابای خودمون سوال میاد

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
جدی؟؟ مگه میشه ؟؟ من رشتم ریاضی بوده ولی برای تجربی میخام شرکت کنم  چی میشه اونوقت؟؟ نرفتی ...

نه وقت نکردم گفت برو سایت سنجش انتخاب رشته بر اساس سوابق تحصیلی البته همه ی رشته هایی که تو کنکور هس مطمعنا اونجا نیس

مررررررسیییعزیز دلم ممنونم از راهنماییت برای ریاضی و فیزیک چی؟ من نظا قدیمم الان این انتشاراتی ها ...

من خودم چون تجربی بودم از کتابای تخصصی ریاضی اطلاعی ندارم،کتابای خودم ک ریاضی جامع مهروماه و فیزیک گاج بود ک عالی بودن و کامل و تستای بدردبخور

چاپ 96 یا 95 بگیر ،اصن بهشون بگی نظام قدیم میخوام خودشون راهنمایی میکنن مسئولین کتابخونه 

راستی ادبیات رو درس به درس نخون موضوعی بخون اول از همه کلمات اخر کتاب رو یاد بگیر

یعنی سخت تر شده ؟  اکه امسال شرکت کنم از  کتابای خودمون سوال میاد

اره فقط 98 رو اختصاص دادن به ماها منم خودم بچه کوچیک دارم موندم اگه شرکت نکنم سال بعدش باید کتابای سخته این دوره دومی ها رو بخونم تا اسم مولکول تو کتاب زیستشون تغییر کرده وکلی پیچیده شده دروس 

اره فقط 98 رو اختصاص دادن به ماها منم خودم بچه کوچیک دارم موندم اگه شرکت نکنم سال بعدش باید کتابای س ...

من رشتم ریاضیه دلم میخواد تجربی بدم نظرت چیه بنظرت میتونم

شما کی فارغ التحصیل شدی

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
من رشتم ریاضیه دلم میخواد تجربی بدم نظرت چیه بنظرت میتونم شما کی فارغ التحصیل شدی

من وقفه تحصیلی داشتم یعنی سال 94 دیپلم گرفتم الانم 29 سالمه من خودم تجربیم خواهرمم که 32 سالشه دیپلم طراحی دوخت داشته بعد این همه وقت داره پیش تجربی میخونه که اونم کنکور بده قطعا اگه تلاش کنی میشه

من وقفه تحصیلی داشتم یعنی سال 94 دیپلم گرفتم الانم 29 سالمه من خودم تجربیم خواهرمم که 32 سالشه دیپلم ...

شماها همسرتون پشتتونه

من وقفه تحصیلی داشتم یعنی سال 94 دیپلم گرفتم الانم 29 سالمه من خودم تجربیم خواهرمم که 32 سالشه دیپلم ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی

شماها همسرتون پشتتونه

فقط اجازه داده درس بخونم بچمم نمیزاره بزارم مهد یک ساله و نیمشه گفته تمام وظایف همسری مادری همه چی باید سر جاش باشه وگرنه اجازه نمیده..خونه مرتب باشه ..غذا اماده باشه .. 😩😩😩😩