2777
2789
عنوان

جوش در بالای کمر

146 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان.کسی اطلاع داره برای جوش زدن درقسمت بالای کمر بین کتفها چه دارویاپمادیاکرمی بهتره؟؟؟درضمن دراثر استرس ایجادشده و درچندقسمت بوده که رفع شدن اما این قسمت فعلا هست.

پیشاپیش ممنونم

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

همیشه تمیز نگه دار

چون عرق کردن یکی از دلیلای جوش زدنه

اگه هورمونیه که باید دارو بخوری

اگه نیست برو داروخونه صابون آنتی باکتریال بگیر هر روز بشور.خشک نگه دار میره خودش

[QUOTE=66217827]همیشه تمیز نگه دار چون عرق کردن یکی از دلیلای جوش زدنه اگه هورمونیه که باید دارو بخوری اگه نیست ب ...[/QUOTE

ممنون عزیزم.نه عرق نمیکنه و هورمونی نیست چون موقع امتحانات اینطورشده دراثر استرس

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=66217827]همیشه تمیز نگه دار چون عرق کردن یکی از دلیلای جوش زدنه اگه هورمونیه که باید دارو بخو ...

آخه استرس هورمونو میریزه به هم دیگه

ولی خب اگه استرست دیگه رفع شده همون صابونو بزن میره

آنتی باکتریال گلمر خیلی خوبه