2777
2789

اگه میشه یه مارک خوب معرفی کنید.

دندونهای دخترم داره سیاه میشه

دیشب یکم از خمیر دندون خودمون زدم رو مسواکش اینقد ذوق میکرد😀😀😀

همشو داشت قورت میداد.بچم بلد نبود تف کنه😁😁

تف کردنو یادش دادم .بعدش ک خمیر دندونو خورد تموم شد اومده بود تو پذیرایی روباباش ک خواب بود هی تف میکرد میخندید😂😂😂

یا رب نظر تو برنگردد...

دختر منم بلد نیست تف کنه، دو سالشه، خمیر دندون کودکان 2 تا 5 سال براش خریدم، یه کم میزنم سریع با دستم میشورمش

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم بلد نیست تف کنه، دو سالشه، خمیر دندون کودکان 2 تا 5 سال براش خریدم، یه کم میزنم سریع با دست ...

اصلا مهلت نمیداد دهنشو تمیز کنم

تف کردنم یاد گرفت ولی اول خمیر دندونو خورد بعد هی تف میکرد رو همه چی

یا رب نظر تو برنگردد...
خمیر دندون ۰ تا ۲ سال داریم . دو تا ۵ سال هم هست .  اما دکتر دخترم میگفت بهش هویج بده گاز ...

مرسی ک جواب دادی

دخترم اصلا هویج نمیخوره .بشدت بد غذاست .از طرفی هم قند شیر داره دندوناشو پوسیده میکنه.بسختی هم مسواک میزنه .ولی امیدوارم با خمیر دندون سر ذوق بیاد و استفاده ش کنه

یا رب نظر تو برنگردد...
پسر منم یه سال و نیمشه با مسواک انگشتی که گاز میگیره دستمو . سوال منم بود که خمیر ژله ای خوبه یا نه

خمیر ژله ای من هر جادیدم برای بعد دوسال بود

اصلا پیدا نمیکنم خمیر دندون0تا2سال

فعلا گاهی اوقات مسواک خالی براش میزنم

اونم اگه اجازه بده

یا رب نظر تو برنگردد...
از کدوم مسواکاست ؟ همون ژله ای رو بگیریم دیگه اگه گیر نیومد

مسواک بچه گونه معمولی ازین عروسکیا

آخه رو این ژله ای ها زده حاوی فلوراید ک واسه زیر دوسال مسموم کننده ست

یا رب نظر تو برنگردد...