2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

830 بازدید | 63 پست

پنجاه روز پیش زایمان طبیعی داشتم تو هفته چهل بودم اما سونو میزد سی نه هفته وزن بچه هم سه وهشتصد من میگفتم اگه بیشتر بمونه وزن بچه زیاد میشه نمیتونم طبیعی زایمان کنم بیمارستان هم میگفت هنوز وقت هست و بستری نمیکرد 

با کلی دنگ و فنگ اشنا پیدا کردیم و تو چهل هفته قبول کردن بدون درد بستریم کنن و امپول فشار زدن 

ساعت یازده صبح بستری شدم ساعت یک کیسه ابمو پاره کردن تا ساعت هفت درد داشتم واسه کنترل دردا نفس عمیق و ماساژ کمر که خودم تو دردام همش کمرمو فشااار میدادم خوب بود و میرفتم دستشویی اب داغ میگرفتم رو خودم بعد از ساعت هفت تا هشت و نیم درد نبود اما باید زور میزدم که سر بچه بیاد پایین که خیلی کار سختی بود بعد هشت نیم بردنم رو تخت زایمان و یاعت نه شب پسرم بدنیا اومد با وزن چهار کیلو و پنجاه گرم 

بعد زایمان رفتم تو بخش اما خونریزی شدید گرفتم دوباره بردنم زایشگاه و چشمتون روز بد نبینه تکه های جفت مونده بود تو رحمم و تا این تکه ها رو درمیاوردن مردمو زنده شدم از زایمانم بدتر بود خیلی خیلی سخت 

اما بازم خونریزیم قطع نمیشد حیرون بودن که این خون از کجا میاد میگفتن شاید رحم پاره شده بود و میگفتن اینجور باید رحم رو دراورد خیلی شرایط بدی بود 

با کلی سوزن و امپول شیاف تا اینکه خونریزیم یکم کمتر شد بعد هم که با کمبود خون شدید و پایین بودن پلاکت مواجه شدم کیسه خونه بهم وصل کردن بعد سه روز از بیمارستان مرخص کردنم 

بعد از اونم که تا ده روز نمیتونستم بشینم بخاطر بخیه ها رسیدگی به بخیه هم که کلا خودش دردسری جداس 

خداروشکر گذشت اون روزا 

سوالی داشتین جواب میدم 

خدایا به امید تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد سخت , به شکمت فشار می اوردن تا بچه بیاد بیرون ?

خب مزیت طبیعی بودن چیه دیگه سزاربن میشدی راحت تر بودی که !

چوپان کباب بره میخورد، ولی گوسفندها یاد گرفته بودند که فقط از گرگ بترسند..!

دوست منم زایمان طبیعی کردو جفتش مونده بود دوبار کورتاژ کردن

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

واااای پس من همون سزارینو انتخاب میکنم فکر میکردم طبیعی فقط درد میکشی 

خداروشکر الان خوبی 🌷🌷

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
خب نباید بچه 4 کیلویی رو طبیعی به دنیا میاوردن! 

رفتم واسه سزارین متاسفانه قبول نمیکنن باید دوازده ساعت درد بکشی اگه نتونستی بعد میبرن سزارین 

و دکتر سونو گفتم بزن بالای چهار که بتونم سز بشم گفت من کارمو زیر سوال نمیبرم بچه سه و هشتصد هست 

اما بدنیا اومد چهار کیلو بود 

خدایا به امید تو 

وای چقدرسخت.من همچیزم خوب بود فقط زورررررر.   زدن اون دنیابودم خیلللللللللللللییییییییییی بدبودخییییییییلییییی

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم