سلام خانما پسر سه ماهم یه لکه سفید روی کمرش داره نمیدونم از اولی به دنیا اومده بوده یا نه تازه دو هفتست دیدمش دارم دیوونه میشم همش فک میکنم یه جایی از بدنش یکم سفیده نمیدونم چون حساس شدم به نظرم میرسه یا نه میترسم پیسی باشه چون شوهرمم داره. کسی بوده لکه داشته باشه ولی پیسی نباشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم چندوقته حس میکنم وسط جمجمم استخونش ورم داره واقعا هم داره ولی هرچی سرچ میکنم بیماری ای وجود نداره که استخون جمجمه یهو ورم کنه😐احتمالا از اول بوده من متوجه نشده بودم
واسه کوچولوی شماهم حتما از اول بده عزیزم پیسی چیه اخه کلا ما خانوما همیشه نگرانیم😧
باورتون میشه میترسم ببرم شوهرم خداروشکر فقط دوتا لکه روی گردنشو یکی روی سینش داره که چند ساله همینقد ...
عزیزم خدا رو شکر واسه شوهرتون خاموش شده انشأالله که روشن نمیشه دیگه هیچ وقت ولی خب عزیزم از ترس چیزی نمیشه که ببر حتما و عکس هم بذار خواهرم پزشکه دیدم بهش نشون میدم ببینم چی میگه
عزیزم نگران نباش کشاله رون پسر منم یه لک روشن تر از پوستش بود به دکتر نشون دادم گفت چیزی نیس ممکنه بزرگتر بشه ولی بعد چند سال خود به خود خوب میشه .منم از پیسی میترسیدم .اتفاقا تا نشون دکتر دادم گفت حتما فک کردی پیسیه ...